Vilius
Kortur til Vilnius

Kortur til Vilnius

Litauen er blant Europas yngste, selvstendige nasjoner som nå blomstrer av optimisme og livsglede. Vilnius er Litauens hovedstad, og blir omtalt som Baltikums flotteste by og Europas best bevarte hemmelighet. Her finnes utmerkede shoppingmuligheter, koselige kafeer, gourmet-restauranter, muséer, katedraler, kasinoer, en UNESCO-vernet gamleby og et yrende uteliv for å nevne noe.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig kostnadsnivå, er Vilnius en attraktiv destinasjon for norske kor. Litauen er kjent for å være et av Europas billigste land å feriere i. Kortur.no har meget gode lokale kontakter i Vilnius og kan tilby et variert program med muligheter til å synge i noen av byens flotte kirker i tillegg til mange andre opplevelser.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Vilnius. Dere møtes av Kortur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Vi starter oppholdet med en guidet tur i gamlebyen med norsktalende guide. Ettermiddagen til egen disposisjon. Felles middag og litauisk aften med floklore show.

Dag 2: Frokost. Utflukt til Trakai med norsktalende guide. Mulighet for opptreden. Felles typisk lokal lunsj. Retur til Vilnius etter lunsj. Tid til egen disposisjon og felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Alternativt utflukt til Marijampole. Opptreden i kirke, evt treff med lokalt kor. Felles avslutningsmiddag.

Dag 4: Frokost. Utsjekk og buss til flyplass. Hjemreise til Norge.

Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny