Dublin 1
Kortur til Dublin

Kortur til Dublin

Dublin er Irlands hovedstad og en spennende by full av historie og kultur, musikk og puber. Den livlige byen med sine sterke musikktradisjoner har blitt en svært populær destinasjon for nordmenn. Den tradisjonelle irske folkemusikken har for lengst blitt allemannseie og det finnes knapt en by i den vestlige verden som ikke kan vise til minst én irsk pub. I dag er to av Irlands største eksportartikler Guinness øl og den irske rockegruppen U2. Dublin er en av våre mest populære destinasjoner for gruppereiser.

Med Kortur.no kan dere selv få synge i noen av byens flotteste kirker og katedraler, som St. Patrick's og Christchurch Cathedral - utvilsomt en opplevelse dere vil huske lenge. I byer som Galway, Waterford, Limerick og Cork kan dere oppleve det "ekte" Irland. Her er musikktradisjonene - om mulig - enda sterkere enn i hovedstaden. Kortur.no legger opp turene slik at dere kan oppleve irsk musikk og kultur der den bør oppleves. Vi tilrettelegger deres tur akkurat slik dere vil ha den.


"Tusen takk for all hjelp og kjempefin service. Meget godt fornøyd med hyggelig og rask service. Alltid blid og villig til å hjelpe. Dere er en profesjonell og flott arrangør. Vi kommer gjerne tilbake, hvis vi skal på tur en annen gang."


"Meget godt fornøyd med valg av by og måten ting var lagt opp på, med passe blanding av fritid og fellesaktiviteter. KOR PÅ TUR, BRUK KORTUR.NO."
Samklang og Cygnus er 2 av mange kor som har reist på kortur til Dublin med Kortur.no.Forslag til program for kortur til Dublin:

Dag 1: Ankomst Dublin. Ettermiddagen til egen disposisjon, mulighet for 2-3 timers sightseeing med lunsj. Innsjekk på hotellet og felles velkomstmiddag.

Dag 2: Frokost. Formiddagskonsert i en av byens kirker eller katedraler, f eks St Patrick's Cathedral. Felles lunsj på en stemningsfull pub. Besøk på Guinness Storehouse. Avsluttes med forfriskninger i baren med en fantastisk utsikt over Dublin. Besøk hos Jameson's Irish Whiskey er også mulig. Felles middag. Kvelden tilbringes på irsk pub med levende musikk.

Dag 3: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Vi kan også arrangere en flott utflukt til County Wicklow med besøk i Powerscourt Gardens og Glendalough. På kvelden anbefaler vi "Irish Evening" - et forrykende show med irsk musikk og dans, der koret kanskje også får love til synge en sang! 3-retters middag er inkludert i opplegget.

Dag 4: Frokost og utsjekk. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Dublin music
Irish Evening Show er et must for alle som er glad i irsk musikk!

Dette er bare et forslag til program. Vi legger opp turen slik at dere også har en del tid til egen disposisjon. Det er nok av ting å gjøre i Dublin. Byen er full av spennende severdigheter. Mulighetene er mange og Kortur.no kan gjerne legge opp til flere felles aktiviteter dersom dere ønsker det.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny