Edinburgh
Kortur til Edinburgh

Kortur til Edinburgh

Edinburgh er en av Storbritannias flotteste byer og Skottlands hovedstad. Byen er på størrelse med Oslo og har mye å by på av attraksjoner og aktiviteter. Byen er mest kjent for det imponerende Edinburgh Castle med sin dramatiske beliggenhet på en klippe midt i byen. Her foregår det verdenskjente Edinburgh MilitaryTattoo. I byen finnes mange flotte museer, det er gode shoppingmuligheter og et aktivt uteliv.

På veien «The Royal Mile» finnes masser av spennende forretninger, puber og restauranter. Her finner dere også det meget populære The Scotch Whisky Experience. Dette er et museum der man kan lære masse om whisky, men her kan vi også arrangere whisky-smaking og middager.


"Konserten i The Great Hall i Edinburgh Castle var en stor opplevelse. Takk for en kjempetur." Grorud Mannskor.


Fra The Great Hall, Edinburgh Castle. Foto: Kortur.no/TravelMaker as.


Forslag til program for kortur til Edinburgh:

Dag 1:
Ankomst Edinburgh. Dere hentes i buss på flyplassen og kjøres til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. På ettermiddag/kveld kan dere besøke The Scotch Whisky Experience med besøk og omvisning i museet, whisky-smaking og middag.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Halvdags sightseeing i Edinburgh, der dere blant annet besøker det berømte Edinburgh Castle. Her kan vi også arrangere opptreden for koret. Felles lunsj

Dag 3:
Frokost på hotellet. Konsert i en av byens kirker. Denne dagen kan vi alternativt arrangere utflukt, der dere f eks besøke det berømte Rosslyn Chapel og/eller et whisky-destilleri, der dere kan delta på omvisning og får smake på "livets vann", som ordet whisky betyr. Tilbake i Edinburgh blir det felles middag på kvelden.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Utsjekk og eventuelt tid til shopping. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.


"Alle var svært godt fornøyd med det meste: Byen, St. Giles, hotellet, spisesteder". KORFUH fra Bergen.


Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Fra St Giles Cathedral, Edinburgh. Foto: Kortur.no/TravelMaker as.

Meny