Verona Bra
Sirmione
Venezia
Kortur til Verona, Venezia og Garda

Kortur til Verona, Venezia og Garda

På kortur til italienske Veneto får dere oppleve flott natur og koselige småbyer ved Gardasjøen; sjarmerende Verona kjent for operafestivalen og Romeo og Julie; fantastiske Venezia med Markusplassen, Dogepalasset og gondolferd på kanalene og mye annet.

Norditalienske Veneto er et område proppfullt av severdigheter, kunst, kultur og flotte byer. Vakker natur, god mat og vin, samt minneverdige sang- og musikkopplevelser hører også med på denne turen.

Det er gode muligheter for å synge i kirker og andre historiske steder og vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir flotte og minneverdige opplevelser. Vi legger opp konserter og opptredener etter deres ønsker og fletter dette inn i programmet, slik at dere kan synge i noen av byene dere besøker på turen.


Se video fra kortur til Veneto med Mannskoret Dovre her.

Hver sommer fra midten av juni arrangeres det operafestival i Verona. Nesten hver kveld er det operaforestillinger på den 2000 år gamle romerske arenaen som ligger midt i sentrum. Det er helt fantastisk å oppleve operaer som Aida, Carmen eller Nabucco sammen med 15.000 andre tilskuere under stjernehimmelen. Vi kan hjelpe dere med billetter til en eller flere av forestillingene her.

Vi kan også arrangere interessante besøk på vingårder i Valpolicella, der noen av Italias beste viner blir produsert. Amarone og Ripasso-viner produseres i dette området, som ligger bare 20 minutter fra Gardasjøen.


"En strålende tur fra start til mål! Uten tvil den beste reiselederen vi har hatt. Veldig fornøyd, fikk sjå og oppleve mye! Kombinasjonen av ulike aktiviteter sammen med avslappende tempo. Flott informasjon i bussen. Alt svarte til forventningene. God service og god plass i bussen. Opplevelsen ved å synge på messe. Vingården, fantastisk plass/mat/drikke! En minnerik og flott tur med smil og service fra start til mål! TAKK FOR TUREN, VI KOMMER GJERNE TILBAKE". Scala Brio reiste på kortur til Gardasjøen og Verona.


IMG_7651BDen fantastiske kirken "midt i fjellveggen" - Madonna della Corona er en av kirkene dere kan synge i.


Programforslag for kortur til Verona og Gardasjøen:

Dag 1:
Fly til Verona fra Norge. Vi kjører rett til hotellet ved Gardasjøen eller i Verona. Tid til egen disposisjon, kanskje et bad i hotellets basseng. Mulighet for felles middag på kvelden.

Dag 2:
Halvdagsutflukt til Gardasjøen. Vi besøker noen av de sjarmerende byene langs Gardasjøen, som Sirmione og Garda. Landskapet er vakkert og småbyene rundt Italias største innsjø er veldig koselige. Sirmione har også en imponerende borg midt i byen. Vi tar et kort stopp i Garda og et lenger i Sirmione, før vi kjører tilbake til hotellet. Resten av dagen til fri disposisjon, eventuelt konsert. Felles middag hvis ønskelig. Denne utflukten kan også kombineres med besøk på en flott vingård i Valpolicella.

Dag 3:
Guidet tur i Verona. Vi besøker blant annet Julies hus (fra Romeo og Julie), markedsplassen Piazza del Erbe, domkirken, slottet Castelvecchio, den romerske arenaen og Piazza Bra. Verona er en veldig flott by med mange severdigheter. Lunsj på egen hånd. Ettermiddagen til fri disposisjon og mulighet til å utforske byen nærmere. Konsert i en av byens kirker.

Dag 4:
Heldagstur til Venezia. Denne fantastiske byen har ufattelig mye å by på av severdigheter, museer, flotte kirker og andre kunstskatter. Noen vil kanskje ta en gondoltur, mens andre bare vil nyte livet på Markusplassen. Her vil det også være mulig for koret å opptre.

Dag 5:
Bussen kjører oss til flyplassen for hjemreise til Norge.


Verona kor
PostCanto reiste på kortur til Verona og Gardasjøen i 2019.

Dette er bare et forslag til program. Turen kan vare fra 4 dager og oppover.

Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Verona opera Arena
Vi kan også ordne med billetter til operaforestillinger i den romerske Arenaen i Verona.

013c6d627ca85ee3e04806d25051dfc3a0dac0cb0f
Norsk kor synger i en av Veronas vakre kirker.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Kortur.no.

Meny