Island
Kortur til Island

Kortur til Island

Island er et unikt land. På Island kan dere oppleve natur, villmark, energi og total stillhet. Ingen andre steder kan man se imponerende naturfenomener som isbreer, sprutende geysirer, vulkaner, rasende elver og praktfulle fosser, et stort antall fugler, springende hvaler ved kysten og mye annet.

Reykjavik, som er Islands hovedstad, er en spennende by med mange utmerkede hoteller og eksklusive butikker. Reykjavik er også kjent for å være en av Europas mest energiske utelivsbyer med aktivt musikkmiljø og berømt natteliv.

Med Kortur.no legger vi opp turen med de utfluktene og aktivitetene dere selv ønsker. Vi hjelper dere også slik at dere kan synge og holde opptredener under deres besøk på Island.


"Vi hadde en fantastisk tur !!!! Spesielt konserten vår var kjempeflott". Ljomen Blandakort reiste med Kortur.no til Island.


Island kor

Forslag til program for kortur til Island:

Dag 1: Ankomst Reykjavik. Dere blir tatt imot på flyplassen og kjørt til hotellet. Felles lunsj. Resten av ettermiddagen til egen disposisjon. Felles velkomstmiddag på hyggelig restaurant i Reykjavik.

Dag 2: Guidet sightseeing i Reykjavik. Formiddagskonsert i en av byens kirker eller annet sted. Felles lunsj. Ettermiddagen til egen disposisjon, evt felles aktivitet. Felles middag på stemningsfull restaurant.

Dag 3: Denne dagen kan vi legge opp til en utflukt, der dere opplever noe av den flotte naturen på Island. Dere får se på mange flotte naturfenomener, besøke fosser og geysirer, en nasjonalpark og stedet der det gamle Alltinget lå. Dette blir en heldagstur, der man virkelig får se mye av den naturen Island er mest kjent for. Middag på kvelden i Reykjavik.

Dag 4: Etter heldagsturen i går, kan det kanskje passe med en roligere dag med besøk i den blå lagune, der dere kan ta spa og bade i de naturlige varme kildene – en sann opplevelse for kropp og sjel. På ettermiddagen eller kvelden kan vi legge opp til en ny konsert.

Dag 5: Utsjekk. Evt tid til litt shopping før hjemreise til Norge.

Island

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny