Verona Bra
Sirmione
Garda Korfestival 4.-7. mai 2023 - NOK 8.295

Garda Korfestival 4.-7. mai 2023 - NOK 8.295

Bli med til Italia når vi i Kortur.no arrangerer vår egen korfestival for norske kor! Festivalen foregår ved Gardasjøen våren 2023. Her får dere opptre i fantastiske omgivelser og oppleve et av de flotteste områdene i Italia når det gjelder natur, kultur, mat og vin.

Vi i Kortur.no legger stor vekt på å arrangere minneverdige opptredener i flotte kirker med god akustikk. Under denne festivalen organiserer vi derfor opptreden i en av de mest imponerende kirkene i området, i tillegg til konsert med lokalt, italiensk kor. Byvandring i vakre Verona - en av Italias vakreste byer - er også inkludert i prisen, i tillegg til båttur på Gardasjøen og besøk i Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen.

Vi skal bo på Hotel Montresor Tower - et flott 4* hotell i Bussolengo, midt mellom Verona og Gardasjøen.


"Alla Breve fra Bergen vil takke for en fantastisk flott tur/korfestival til Verona/Gardasjøen. Vi fikk oppleve veldig mye på de dagene vi var der, og hadde noen fantastiske opplevelser. Båttur i strålende sol på Gardasjøen, byvandring i Verona, besøk på Farina vingård og to konserter. Konserten i Madonna della Corona vil vi huske lenge. En stor opplevelse å få synge der. Vil også takke våre reiseledere Pål og Terje for glimrende utført jobb". Alla Breve deltok på festivalen i 2022.

"Korfestivalen var over all forventning. En stor opplevelse. Meget dyktige reiseledere. Et minne for livet!". Tilbakemelding fra Sørvik Sangkor som deltok på festivalen i 2018.

"Vi har hatt en fantastisk tur til Italia med Kortur.no. Å få oppleve kirken Madonna della Corona var magisk. Det var helt utrolig å få opptre der". Kor Arti fra Narvik deltok i 2019.


IMG_7651BDen fantastiske kirken "midt i fjellveggen" - Madonna della Corona er en av kirkene dere kan synge i.


Program (forbehold om justeringer):

Dag 1: Avreise fra Norge med fly. Ankomst flyplass i Verona eller Milano og buss til Hotel Montresor Tower, et 4* hotell, som ligger i Bussolengo, midt mellom Verona og Gardasjøen. På veien stopper vi i Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen. Her blir det også en halvtimes båttur på Gardasjøen og tid til å spise lunsj på egen hånd og se seg om i denne helt spesielle byen. Deretter går bussen videre til hotellet, der vi på kvelden har felles velkomstmiddag.

Dag 2: Etter frokost er det tid for byvandring i Verona - en av Italias vakreste byer mest kjent for sitt 2000 år gamle romerske amfiteater. Her i Romeo og Julies by kan dere også spise lunsj på en av byens mange uterestauranter og oppleve mer av denne flotte byen på egen hånd. På ettermiddagen går bussen tilbake til hotellet og deretter til Gardasjøen og den koselige byen Bardolino. Her blir det tid til å se seg om, før vi får servert en lett middag. Deretter er det klart for kveldens felleskonsert, der også et lokalt kor deltar. Etter konserten går bussen tilbake til hotellet.

Dag 3: Etter frokost reiser vi opp i fjellet for opptreden i kanskje den mest spektakulære kirken i Nord-Italia, Madonna della Corona, som ligger plassert midt i fjellveggen nesten 800 meter over havet. Etter opptreden her, er det mulig å besøke en vingård i Valpolicella - et av Italias mest berømte vindistrikter (ikke inkludert). Her kan man også spise lunsj, før turen går tilbake til hotellet. På kvelden kan vi arrangere felles middag for koret, hvis ønskelig.

Dag 4: Frokost, utsjekk og hjemreise.


Det er mulig å forlenge oppholdet, dersom dere ønsker å oppleve mer av denne flotte delen av Italia.

Programmet er foreløpig og vi tar forbehold om justeringer.

Pris pr person i dobbeltrom: NOK 8.295.-.

Inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo-Milano
 • Alle flyskatter og -avgifter
 • Innsjekket bagasje
 • 3 overnattinger på 4* hotell
 • Buffetfrokost på hotellet hver dag
 • 2 opptredener, inkl assistanse, tilrettelegging og avgifter
 • Byvandring med guide i Verona
 • Besøk i Sirmione med båttur på Gardasjøen
 • Velkomstmiddag dag 1
 • Lett middag dag 2
 • Buss t/r flyplass-hotell
 • Buss t/r opptredener
 • Reiseledere fra Kortur.no

Tillegg:

Enkeltromstillegg: 695,- pr natt.

Vingårdsbesøk
Måltider ut over det som er beskrevet

Lokal turistskatt, pt € 4 pr pers/natt betales av den enkelte direkte til hotellet.


Begrenset antall plasser. Kontakt oss snarest, dersom dere er interessert i å delta.

Vi arrangerer også festival her 20.-23.4.2023, men denne helgen er fulltegnet.


IMG_7277
Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen.

IMG_7608Norsk kor på vingårdsbesøk i Valpolicella.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Kortur.no.

Meny