Verona Bra
Sirmione
Garda Korfestival 24.-27.4. og 30.4.-3.5.2020

Garda Korfestival 24.-27.4. og 30.4.-3.5.2020

Bli med til Italia når vi i Kortur.no arrangerer vår egen korfestival for norske kor! Festivalen foregår ved Gardasjøen og Verona våren 2020. Her får dere opptre i vakre kirker og oppleve et av de flotteste områdene i Italia når det gjelder natur, kultur, mat og vin."Korfestivalen var over all forventning. En stor opplevelse. Meget dyktige reiseledere. Et minne for livet!". Tilbakemelding fra Sørvik Sangkor som deltok på festivalen i 2018.


Vi i Kortur.no legger stor vekt på å arrangere minneverdige opptredener i flotte kirker med god akustikk. Under denne festivalen organiserer vi derfor våre opptredener og konserter i noen av de mest imponerende kirkene i området. I tillegg til 2 opptredener er utflukt til vakre Verona - en av Italias vakreste byer - også inkludert i prisen. I tillegg tilbyr vi båttur til Sirmione - den mest imponerende byen ved Gardasjøen og besøk på en sjarmerende vingård i Valpolicella - et av Italias mest kjente vinområder, som frivillige utflukter.

IMG_7651BDen fantastiske kirken "midt i fjellveggen" - Madonna della Corona er en av kirkene dere kan synge i.

Program (foreløpig, kan bli justeringer):

Dag 1: Avreise fra Norge med fly. Ankomst flyplass i Verona eller Milano og buss til Hotel Montresor Tower, et 4* hotell som ligger midt mellom Verona og Gardasjøen. Innsjekking og felles velkomstmiddag på hotellet.

Dag 2: I dag går turen opp i fjellet for opptreden i kanskje den mest spektakulære kirken i Nord-Italia, Madonna della Corona, som ligger plassert midt i fjellveggen nesten 800 meter over havet. På ettermiddagen tilbyr vi frivillig utflukt til vingård i Valpolicella, der dere også kan spise lunsj og drikke stedets egenproduserte viner. Hvis koret heller ønsker en båttur på Gardasjøen med besøk i den utrolig flotte byen Sirmione, er det også et alternativ.

Dag 3: I dag går turen til Verona - en av Italias vakreste byer mest kjent for sitt 2000 år gamle romerske amfiteater. Her i Romeo og Julies by blir det byvandring, før dere kan spise lunsj og oppleve mer av denne flotte byen på egen hånd. På ettermiddagen kjører bussen tilbake til hotellet. Her blir det tid til å slappe av og forberede seg til kveldens felleskonsert i en flott kirke i en av de sjarmerende byene ved Gardasjøen. Etter konserten er det klart for felles avslutningsmiddag.

Dag 4: Utsjekk og hjemreise.

Det er mulig å forlenge oppholdet, dersom dere ønsker å oppleve mer av denne flotte delen av Italia.

Det er også mulig å organisere flere opptredener og aktiviteter for de korene som ønsker det.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Pris pr person i dobbeltrom: Kontakt oss for tilbud.

Inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo-Verona eller Milano
 • Alle flyskatter og -avgifter
 • 2 stk innsjekket bagasje pp
 • 3 overnattinger på hotell
 • Buffetfrokost på hotellet hver dag
 • Buss t/r flyplass-hotell
 • Opptreden i henhold til program - 2 opptredener / konserter i noen av områdets flotte kirker
 • Utflukt til Verona med byvandring
 • Velkomstmiddag
 • Avslutningsmiddag
 • Reiseleder fra Kortur.no

Tillegg:

Enkeltromstillegg: NOK x pr natt.

Båttur på Gardasjøen med besøk i Sirmione

Vingårdsbesøk i Valpolicella

Måltider ut over 3 frokoster og 2 middager

Lokal turistskatt, € 1,50 pr pers/natt betales av den enkelte direkte til hotellet.


Begrensede plasser. Kontakt oss snarest, dersom dere er interessert i å delta.

IMG_7277
Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen.

IMG_7627 (2)
Denne flotte kirken i Lazise er en av kirkene man kan opptre i.

IMG_7608Norsk kor på vingårdsbesøk i Valpolicella.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Kortur.no.

Meny