Verona Bra
Sirmione
Garda Korfestival 28. april -1. mai 2022

Garda Korfestival 28. april -1. mai 2022

Bli med til Italia når vi i Kortur.no arrangerer vår egen korfestival for norske kor! Festivalen foregår ved Gardasjøen og Verona våren 2022. Her får dere opptre i vakre kirker og oppleve et av de flotteste områdene i Italia når det gjelder natur, kultur, mat og vin.

Vi i Kortur.no legger stor vekt på å arrangere minneverdige opptredener i flotte kirker med god akustikk. Under denne festivalen organiserer vi derfor våre opptredener og konserter i noen av de mest imponerende kirkene i området. I tillegg til 2 opptredener er utflukt til vakre Verona - en av Italias vakreste byer - også inkludert i prisen, i tillegg til båttur på Gardasjøen og besøk i Sirmione - den mest imponerende byen ved Gardasjøen.


"Korfestivalen var over all forventning. En stor opplevelse. Meget dyktige reiseledere. Et minne for livet!". Tilbakemelding fra Sørvik Sangkor som deltok på festivalen i 2018.

"Vi har hatt en fantastisk tur til Italia med Kortur.no. Å få oppleve kirken Madonna della Corona var magisk. Det var helt utrolig å få opptre der". Kor Arti fra Narvik deltok i 2019.


IMG_7651BDen fantastiske kirken "midt i fjellveggen" - Madonna della Corona er en av kirkene dere kan synge i.


Program (foreløpig, kan bli justeringer):

Dag 1: Avreise fra Norge med fly. Ankomst flyplass i Verona eller Milano og buss til Hotel Montresor Tower, et 4* hotell som ligger midt mellom Verona og Gardasjøen. Innsjekking og felles velkomstmiddag på hotellet.

Dag 2: I dag går turen til Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen. Her blir det også en halvtimes båttur på Gardasjøen og tid til å spise lunsj på egen hånd og se seg om i denne helt spesielle byen. Deretter reiser vi opp i fjellet for opptreden i kanskje den mest spektakulære kirken i Nord-Italia, Madonna della Corona, som ligger plassert midt i fjellveggen nesten 800 meter over havet.

Dag 3: I dag går turen til Verona - en av Italias vakreste byer mest kjent for sitt 2000 år gamle romerske amfiteater. Her i Romeo og Julies by blir det byvandring, før dere kan spise lunsj og oppleve mer av denne flotte byen på egen hånd. På ettermiddagen kjører bussen tilbake til hotellet. Her blir det tid til å slappe av og spise litt, før kveldens felleskonsert i en av byene ved Gardasjøen.

Dag 4: Utsjekk og hjemreise.


Det er mulig å forlenge oppholdet, dersom dere ønsker å oppleve mer av denne flotte delen av Italia.

Programmet er foreløpig og vi tar forbehold om justeringer.

Pris pr person i dobbeltrom: Ikke klar

Inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo-Verona eller Milano
 • Alle flyskatter og -avgifter
 • 2 stk innsjekket bagasje pp
 • 3 overnattinger på hotell
 • Buffetfrokost på hotellet hver dag
 • Buss t/r flyplass-hotell
 • 2 opptredener, inkl alle avgifter
 • Utflukt til Verona med byvandring
 • Utflukt til Sirmione ned båttur på Gardasjøen
 • Velkomstmiddag dag 1
 • Buffetmåltid dag 2
 • Reiseleder fra Kortur.no

Tillegg:

Enkeltromstillegg:

Måltider ut over det som er beskrevet

Lokal turistskatt, € 2 pr pers/natt betales av den enkelte direkte til hotellet.


Begrenset antall plasser. Kontakt oss snarest, dersom dere er interessert i å delta.

IMG_7277
Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen.

IMG_7627 (2)
Denne flotte kirken i Lazise er en av kirkene man kan opptre i.

IMG_7608Norsk kor på vingårdsbesøk i Valpolicella.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Kortur.no.

Meny