Verona Bra
Sirmione
Garda Korfestival 25.-28. april og 9.-12. mai 2025

Garda Korfestival 25.-28. april og 9.-12. mai 2025

Bli med til Italia når vi i Kortur.no arrangerer vår egen korfestival for norske kor! Festivalen foregår ved Gardasjøen våren 2025. Her får dere opptre i fantastiske omgivelser og oppleve et av de flotteste områdene i Italia når det gjelder natur, kultur, mat og vin. Festivalen er så populær at vi har satt opp 2 helger dere kan velge mellom.

Vi i Kortur.no legger stor vekt på å arrangere minneverdige opptredener i flotte kirker med god akustikk. Under denne festivalen organiserer vi derfor opptreden i en av de mest imponerende kirkene i området, i tillegg til konsert med lokalt, italiensk kor. Byvandring i vakre Verona - en av Italias vakreste byer - er også inkludert i prisen, i tillegg til båttur på Gardasjøen og besøk i Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen. Besøk på vingård er det også mulig å melde seg på.

Vi skal bo på Poiano Resort - et hotell og leilighetskompleks som ligger i utkanten av byen Garda.

Vi oppfordrer dere som vi være med, å melde fra til oss. Da vil dere bli prioritert på denne meget populære festivalen.


"Alla Breve fra Bergen vil takke for en fantastisk flott tur/korfestival til Verona/Gardasjøen. Vi fikk oppleve veldig mye på de dagene vi var der, og hadde noen fantastiske opplevelser. Båttur i strålende sol på Gardasjøen, byvandring i Verona, besøk på Farina vingård og to konserter. Konserten i Madonna della Corona vil vi huske lenge. En stor opplevelse å få synge der. Vil også takke våre reiseledere Pål og Terje for glimrende utført jobb". Alla Breve deltok på festivalen i 2022.

"Korfestivalen var over all forventning. En stor opplevelse. Meget dyktige reiseledere. Et minne for livet!". Tilbakemelding fra Sørvik Sangkor som deltok på festivalen i 2018.

"Vi har hatt en fantastisk tur til Italia med Kortur.no. Å få oppleve kirken Madonna della Corona var magisk. Det var helt utrolig å få opptre der". Kor Arti fra Narvik deltok i 2019.


IMG_7651BDen fantastiske kirken "midt i fjellveggen" - Madonna della Corona er en av kirkene dere kan synge i.


Program (forbehold om justeringer):

Dag 1: Avreise fra Norge med fly. Ankomst flyplass i Milano og buss til Poiano Resort, et hotell og leilighetskompleks, som ligger i utkanten av den koselige byen Garda. På veien stopper vi i Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen. Her blir det også en halvtimes båttur på Gardasjøen, samt litt tid til å se seg om i denne helt spesielle byen. Deretter går bussen videre til hotellet, der vi på kvelden har felles velkomstmiddag.

Dag 2: Etter frokost reiser vi opp i fjellet for opptreden i kanskje den mest spektakulære kirken i Nord-Italia, Madonna della Corona, som ligger plassert midt i fjellveggen nesten 800 meter over havet. Etter opptreden her, er det mulig å besøke en vingård i nærheten for lunsj og vin (ikke inkludert), før turen går tilbake til hotellet. På kvelden går bussen til den koselige byen Bardolino. Her får vi servert en lett middag. Deretter er det klart for kveldens felleskonsert, der også et lokalt kor deltar. Etter konserten går bussen tilbake til hotellet.

Dag 3: Etter frokost går bussen til Verona - en av Italias vakreste byer mest kjent for sitt 2000 år gamle romerske amfiteater. Her skal vi på en interessant byvandring. I Romeo og Julies by kan dere også spise lunsj på en av byens mange uterestauranter og oppleve mer av denne flotte byen på egen hånd. På kvelden arrangerer vi felles middag på en flott vingård for dem som ønsker (ikke inkludert).

Dag 4: Frokost, utsjekk og hjemreise.


Det er mulig å forlenge oppholdet, dersom dere ønsker å oppleve mer av denne flotte delen av Italia.

Programmet er foreløpig og vi tar forbehold om justeringer.

Pris pr person i dobbeltrom: Ikke klar,-.

Inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo-Milano
 • Alle flyskatter og -avgifter
 • Innsjekket bagasje
 • 3 overnattinger på Poiano Resort ved Gardasjøen
 • Buffetfrokost på hotellet hver dag
 • 2 opptredener, inkl assistanse, tilrettelegging og avgifter
 • Byvandring med guide i Verona
 • Besøk i Sirmione med båttur på Gardasjøen
 • Velkomstmiddag på hotellet dag 1
 • Lett middag dag 2
 • Buss t/r flyplass-hotell
 • Buss t/r opptredener
 • Reiseledere fra Kortur.no

Tillegg:

Enkeltromstillegg: NOK x,- pr natt.
Tilslutningsbilletter fra andre byer.

Vingårdsbesøk og måltider ut over det som er beskrevet.

Lokal turistskatt, pt € 4 pr pers/natt betales av den enkelte direkte til hotellet.


Begrenset antall plasser. Kontakt oss snarest, dersom dere er interessert i å delta.


IMG_7277
Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen.

IMG_7608Norsk kor på vingårdsbesøk i Valpolicella.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 908 63 948 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Kortur.no.

Meny