Krakow
Kortur til Krakow

Kortur til Krakow

Krakow er en av Europas vakreste byer og var i 300 år hovedstad i Polen. Byen, som fremdeles regnes som landets kulturelle hovedstad, kan by på en vakker gamleby med det store torget fra 1200-tallet. Torget er imponerende med sine vakre kirker og bygninger. På Wawel-høyden finner man det flotte slottet og den imponerende katedralen. Jødekvarteret der filmen ”Schindlers liste” ble spilt inn, er også verdt et besøk. Kort vei utenfor Krakow finner vi Auschwitz, beryktet for sin grusomme utryddelsesleir fra krigen og Wieliczka med sine fantastiske underjordiske saltgruver.

Kortur.no kan tilby et variert program med muligheter til å synge i noen av Krakows flotteste kirker i tillegg til mange andre opplevelser.


«Alle ønsker vi hadde ble innfridd. God og fyldestgjørende informasjon om turen og sightseeing har vi fått. Alt var godt organisert! KORTUR var med å gjøre turen til en stor opplevelse for alle sammen! Guidene var svært gode. Det har vært en MEGET vellykket tur både musikalsk, sosialt og kulturelt. Det gav mersmak og vi planlegger ny tur om 2 år. En stor takk». KORFUH reiste med Kortur.no til Krakow.


Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Krakow Saltgruvene
Sangkoret Øyeren i Saltgruvene.


Forslag til program for kortur til Krakow:

Dag 1: Ankomst Krakow og transport til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan slappe av, beundre de mange vakre bygningene eller spasere rundt i de trange gatene. Felles middag.

Dag 2: Frokost. Halvdags guidet spasertur gjennom Krakow. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. På ettermiddagen blir dere ledsaget til kirken der dere skal synge. Etter konsert i en av de vakre kirkene i Krakow, avsluttes kvelden med middag.

Dag 3: Frokost. Halvdagstur til Wieliczka Saltgruver. Saltgruvene står på UNESCOs verdensarvliste og er en av de mest kjente attraksjonene i Krakow-området. Her kan vi ordne så koret kan få synge - en uforglemmelig opplevelse! Vi avslutter besøket i Wieliczka med felles lunsj. På kvelden kan dere synge i en av Krakows andre flotte kirker, før dere spiser middag.

Dag 4: Frokost. Utflukt til Auschwitz-Birkenau. På turen til konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau opplever man en av de mest minneverdige undervisningstimer om moderne europeisk historie. Resten av ettermiddagen til fri disposisjon. Felles avslutningsmiddag på kvelden på tradisjonell polsk restaurant, som ofte tilbyr folkloreunderholdning.

Dag 5: Frokost i hotellets restaurant. Utsjekk og avreise til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


"Turen og oppholdet ble en suksess på alle måter. Vi er imponert over at alle aktivitetene, måltidene og utfluktene ble gjennomført helt etter planen. Guidene som loset oss gjennom utfluktene var dyktige og hyggelige og tilførte oss mye fakta og kunnskap. Konserten i St Nicolaus kirken kan bare karakteriseres som en stor suksess og en flott opplevelse for koret! Maken til entusiastisk publikum; koret fikk trampeklapp fra et overraskende? stort publikum og måtte framføre ekstranummer etterfulgt av at presten fikk tilhørerne med seg i en sang for oss (på polsk) ! Planleggingen og tilretteleggingen av turen og programmet fungerte utmerket". Loddefjord Sangforening.


Krakow

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny