Liverpool 3
Liverpool 1
Kortur til Liverpool

Kortur til Liverpool

Liverpool er en av Englands mest spennende storbyer, full av historie, flotte bygninger og moderne arkitektur. I 2008 kunne Liverpool smykke seg med tittelen Europas Kulturhovedstad. Uansett om dere reiser for å oppleve musikk, fotball, uteliv eller shopping, kan vi skreddersy turen deres. Pål Chr. Møller i Kortur.no har vært i Liverpool 130 ganger og kjenner byen bedre enn de fleste.

Liverpool har gjennom århundrene vært kjent som en viktig handels- og sjøfartsby og er preget av påvirkning fra fjern og nær. Blant annet kan byen vise til Europas eldste Chinatown, to flotte katedraler, gode shoppingmuligheter og mange fine restauranter og interessante museer, samt et meget hektisk uteliv!

Byen er aller mest kjent for fotball og musikk. Liverpool F.C. er Englands mestvinnende lag gjennom alle tider- Lillebror Everton er også fra byen. På 1960-tallet ble Liverpool betraktet som Europas musikkhovedstad med grupper som The Beatles og Gerry and The Pacemakers. Fremdeles er byen en levende musikkby med mange konserter.


Flaktveitgjengen Blandakor: "En spesiell takk til TravelMaker og Pål Christian Møller, alltid tilgjengelig med raske og positive tilbakemeldinger på henvendelsene våre. Vi er strålende fornøyde med en fantastisk pinse-tur til Liverpool. Godt forarbeid ved valg av kirker, hotell og spisesteder i henhold til våre ønsker og behov sikret flotte opptredener og opplevelser".Se kort video fra kortur til Liverpool!


Liverpool kor
Skedsmo Voices sang i Liverpool Museum.


Forslag til program for kortur til Liverpool:

Dag 1:
Ankomst Liverpool og innsjekk på hotell. Felles velkomstmiddag på kvelden.

Dag 2:
Frokost. Halvdags sightseeing i Liverpool hvor det blant annet er mulighet for å besøke kjente Beatles-steder som Strawberry Fields og Penny Lane. I Penny Lane kan koret også synge Penny Lane eller andre sanger. Turen avsluttes med et besøk i The Cavern Club, klubben der The Beatles ble berømte, der koret også kan få opptre. Resten av ettermiddagen/kvelden til fri disposisjon eller felles middag, hvis ønskelig.

Dag 3:
Frokost. Mulighetene er mange til felles aktiviteter, f eks halvdagsutflukt til Chester eller Ferry 'cross the Mersey, en tur med sightseeingbåt med innlagt synging. Opptreden i den skandinaviske sjømannskirken. Byvandring/pub crawl i Liverpool sentrum med innlagt synging på passende steder. Kvelden tilbringes på en av byens puber med levende musikk.

Dag 4:
Frokost. Opptreden i en av byens to flotte katedraler. Eventuelt tur til Anfield for omvisn
ing på banen til Liverpool FC. Felles lunsj på restauranten Alma de Cuba, en gammel kirke som er ombygget til en trendy restaurant. På søndager er det ofte gospelsang her. Kanskje koret også kan få lov til å synge litt. Middag/kveld etter eget ønske. Kvelden kan avsluttes med et besøk på en pub der et "The Beatles Tribute Band" spiller.

Dag 5:
Frokost og utsjekking. Mulighet for tid til egen disposisjon og shopping i byens mange flotte butikker. Buss til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Sandneskameratene reiste med Kortur.no til Liverpool: "Jeg synes Kortur.no var den beste jeg har vært med på reise. Det var en mer personlig oppfølging på denne reisen, enn jeg har opplevd tidligere. Jeg kan ikke tenke meg noe fra tur-arrangøren som kunne vært bedre. Vi kommer gjerne tilbake til Kortur.no."


Liverpool Cavern
The Mersey Beatles spiller ofte på Cavern Club.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Liverpool
I Liverpools China Town finner vi verdens største kinesiske portal utenfor Kina.

Lørenskog Mannskor i sjømannskirken - The Scandinavian Church.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker.no.

Meny