London
Kortur til London

Kortur til London

London er Storbritannias hovedstad og en verdensmetropol som de fleste nordmenn har et forhold til. Med Kortur.no kan dere oppleve veldig mye, både når det gjelder kulturopplevelser, severdigheter, måltider og selvsagt korsang i flotte kirker og berømte bygninger.

London er en by med veldig mange spennende aktiviteter året rundt. Med Kortur.no kan dere oppleve veldig mye, både når det gjelder kulturopplevelser, severdigheter, måltider og selvsagt korsang i flotte kirker og berømte bygninger.

Vi kan også skaffe billetter til musicals, show og fotballkamper. Mulighetene i London er nærmest ubegrenset og det er veldig gode flyforbindelser fra Norge. Vi kan tilby dere hotell i alle prisklasser, avhengig av hva dere ønsker.


"Kortur.no kan vi trygt anbefale. De gjør sitt beste. Besvarer henvendelsene raskt og seriøst. Profesjonalitet og serviceinnstilte. Vi var en gruppe på 35 personer, og er veldig fornøyd med turen de arrangerte for oss til London i august 2018. Du er en kormann som vet mye om å arrangere turer for kor." Ung Kirkesang Bjørgvin reiste på kortur til London.London


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst London med fly fra Norge. Dere møtes på flyplassen av Kortur.no og bussen kjører dere til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. Denne dagen kan vi også legge inn en sightseeing.

Dag 2: Denne dagen kan dere opptre i en av byens kirker. Etterpå passer det fint med lunsj på en hyggelig pub. På kvelden har dere kanskje lyst til å gå på en musikal eller et show i West End.

Dag 3: Denne dagen kan vi legge opp en utflukt, der dere kan besøke en eller flere av byens severdigheter. Drar dere ut av byen, f eks til Blenheim Castle eller Hampton Court Palace, kan vi arrangere opptreden for dere under besøket. Tilbake i London blir det felles middag på hyggelig restaurant.

Dag 4: Tid til egen disposisjon. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

London

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny