New York
Kortur til New York

Kortur til New York

Kortur.no inviterer til kortur til New York - den fargerike verdensmetropolen som inneholder det meste av alt, og enda litt til. Byen med pulserende liv, fantastiske restauranter, shopping som overgår de villeste fantasier, historiske landemerker så vel som ‘history in the making’ hver eneste dag, og ikke minst kultur og musikk i verdensklasse; fra Broadway til Harlem, fra showkor til gospelkor, fra skoler til kirker og studioer, og med Gospelartister i toppklassen som mer enn gjerne setter av tid til workshop med et norsk kor!

New York er med andre ord et helt unikt sted å reise til for å oppleve så mye som mulig, og for å få en personlig erfaring og møte med musikk og artister helt i verdenstoppen. En uke fylt med unike opplevelser man ikke kan få ved å reise som turist, men som vi i Kortur.no har tilrettelagt sammen med våre lokale partnere i USA.

Dette vil være en tur som kan fokusere på Gospelmusikk og kulturen rundt dette, ved blant annet. en privat workshop sammen med Gospelartist og deltakelse på Gospelgudstjeneste.


"Vi er veldig godt fornøyd. Det ble faktisk enda kjekkere enn jeg hadde forventet. Hanne (reiseleder) var en utrolig flott dame og hennes engasjement og glød for jobben er beundringsverdig. Alle ledere, og spesielt Hanne var super. En slik oppfølging har jeg aldri opplevd maken til. Svært engasjert og var oppriktig interessert i å bli kjent med alle ungdommene. En flott representant for næringen! Veldig kjekke sangoppdrag, plassene var godt tilpasset til det vi var på jakt etter. Ungdomskoret Vår reiste på kortur til New York.

New York


Forslag til program:

Dag 1: Avreise Norge. Innsjekk hotell, slappe av litt, ut og spise den berømte New York Pizzaen.

Dag 2: Sightseeing. Besøke Empire State Building. Middag på Hard Rock cafe

Dag 3: Jersey Gardens Outlet mall - et enormt kjøpesenter, med tilbudspriser og uten moms på klær osv. Workshop med kjent Gospelartist.

Dag 4: Aktiviteter i grupper (forslag; Frihetsgudinnen, shopping, Central Park Zoo). Se musikalen Lion King på Broadway

New York

Dag 5: Konsert på Sjømannskirken eller Scandinavia House. Se Mama I Want To Sing (Fantastisk gospel-musikal i Harlem). Meet and Greet Gospel For Teens (NY's mest kjente gospelkor for tenåringer)

Dag 6: Besøke Gospelkirke i Harlem eller Brooklyn. Spise Soul Food. Besøke den kjente Hill Song kirken på kvelden

Dag 7: Six Flags (tivolipark i New Jersey). Avslutningsmiddag på Broadway Diner med syngende betjening

Dag 8: Avreise

Dag 9: Ankomst Norge.Skedsmo Voices dro med Kortur.no til New York og opptrådte blant annet på selveste Empire State Building. Foto: Privat. Alle andre fotos: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker as.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

New York

Meny