Nice 4
Nice 3
Nice 2
Nice
Kortur til Nice

Kortur til Nice

Nice er en flott by på den franske rivieraen, eller Cotê d’Azur, som er det franske navnet på denne herlige kyststripen ved Middelhavet. Reis med TravelMaker på kortur til Nice for å nyte varmen og oppleve kunst, kultur, god mat og vin.

Nice er den femte største byen i Frankrike og er på mange måter en helt unik by. Gamlebyen er utrolig sjarmerende og her ligger fortausrestauranter og små forretninger side om side i de trange smugene. Bare noen få meter unna finner man den flotte stranden og byen har også et fantastisk kulturtilbud med blant annet egne museer for verdenskjente kunstnere som Matisse og Chagall. Kort vei unna ligger sjarmerende byer som St. Paul-de-Vence, Eze, Antibes og Cannes. Shoppingtilbudet er også meget bra i Nice.

Med Kortur.no kan dere få synge i vakre kirker eller andre interessante steder. Vi kan også arrangere utflukter og vinsmaking. I Nice er det behagelig temperatur året rundt. Hit kan man reise og oppleve sol og varme fra februar til november. En annen fordel med Nice er at det går direkte fly hit fra flere norske byer. Vi tilbyr hotell i alle prisklasser. Det er selvsagt også mulig å bo i noen av de andre byene i området.


"Generelt god gjennomføring av festivalprogrammet." Kammerkoret Apollon dro på kortur til Nice.

01301c3e220d2f12108184948f17344e100cd42927


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Nice. Flyplassen ligger rett utenfor sentrum av byen. Dere hentes i buss på flyplassen og kjøres til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. På ettermiddagen/kvelden kan dere spise velkomstmiddag på en av de mange hyggelige restaurantene i byen.

Dag 2: Frokost. Halvdags sightseeing i Nice med spasertur gjennom gamlebyen. Felles lunsj. Konsert i en av byens kirker.

Dag 3: Frokost. Denne dagen kan vi legge opp en utflukt, der dere f eks besøker en av de andre flotte byene i nærheten. Vi kan også legge inn en opptreden underveis. Dere spiser også lunsj i løpet av turen. Tilbake i Nice kan dere spise felles middag på kvelden

Dag 4: Frokost. Denne dagen kan dere f eks bruke til å besøke noen av de flotte museene i byen, også med mulighet for opptreden underveis.

Dag 5: Frokost og utsjekk. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreiseKammerkoret Apollon deltok på korfestival i Nice.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny