Palma
Kortur til Palma

Kortur til Palma

Reiser dere på kortur til Palma kan dere kombinere opptredener og konserter med et stort utvalg av kultur, severdigheter, shopping og uteliv. Palma er også en herlig matby og her nyter dere blant annet tapas på sitt beste.

På sørkysten av øya Mallorca ligger den multikulturelle byen Palma. Palma er ganske enkelt en spansk storby i lite format - full av liv og herlig temperament. Få byer har en så harmonisk blanding av gammelt og nytt. Mallorca kan friste med 280 soldager i året og er derfor et attraktivt reisemål året rundt.

I Palma kan dere hente inspirasjon og kreativt påfyll på en gallerirunde hvor dere besøke museer som Es Baluard vid Paseo Mallorca eller Mirómuseet i Cala Mayor. Arkitekturen er storslagen og de gamle bydelene med originale husfasader, kirker og torg bør oppleves. Er det ønskelig med ytterligere historisk påfyll anbefaler vi de arabiske badene, borgen Bellver og den mektige gotiske katedralen La Seu. Det finnes også langstrakte deilige strender både øst og vest for byen. Dere er kun en halvtime med buss unna en parasoll ved det klare vannet i Palmabukta. Dryppsteinsformasjonene i Dragegrottene, katamaranseiling og en dagstur til den vakre fjellandsbyen Valdemossa og Appelsindalen er eksempler på hva dere kan oppleve.

De fleste flyselskapene flyr til Palma. Flyet lander på Palmas flyplass og det tar kun ca 30 min med buss til Palma sentrum.

Det er gode muligheter for å synge i kirker og andre historiske steder og vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir flotte og minneverdige opplevelser. Vi legger opp konserter og opptredener etter deres ønsker og fletter dette inn i programmet, slik at dere kan synge på noen av stedene dere besøker på turen.

Palma


Forslag til program for kortur til Palma:

Dag 1:
Ankomst til Palma fra Norge. Kort busstur (15-20 min) fra flyplassen til hotellet for innsjekking
Felles middag på tapas restaurant om kvelden

Dag 2: Frokost på hotellet
Sightseeing i Palma om formiddagen
Koret kan få arrangert en opptreden i Sjømannskirken i Palma Nova eller en av kirkene i Palma by
Felles middag for alle om kvelden

Dag 3: Frokost på hotellet
Formiddagen ledig til shopping eller avslapning
Bussen til flyplassen og hjemreise til Norge

Mulig å forlenge oppholdet med noen netter for å gå på vandretur i fjellet, bo noen netter ved havet/stranden, eksempelvis Playa de Palma, Port de Andratx eller et av de mange andre sjarmerende små steder på øya.


Palma

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny