Praha
Kortur til Praha

Kortur til Praha

Praha er en fantastisk by med full av historiske minnesmerker, imponerende bygninger og museer fulle av flott kunst. Samtidig er Praha en utrolig sjarmerende by med alle sine trange smug og koselige restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Praha en meget populær destinasjon.

Kortur.no kan tilby deltagelse i korfestival eller vi kan lage en skreddersydd kortur for dere med et variert program der dere kan synge i noen av Prahas flotte kirker i tillegg til mange andre opplevelser. I Praha kan vi også tilby billetter til det anerkjente Operahuset, der det jevnlig fremføres en lang rekke kjente operaforestillinger.


«Kjempegod hjelp og oppfølging hele veien. Vi er svært fornøyde med opplegget og turen, vi har storkost oss. Har vært godt fornøyd med alt. Helhetsinntrykk: SUPERT!». Tilbakemelding fra Steinkjer Kammerkor, som deltok på korfestival i Praha.


Praha

Forslag til program:

Dag 1:
Ankomst Praha med fly fra Norge

Bussen kjører dere til hotellet for innsjekking
Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon
I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren eller man kan slappe av på en av de mange uterestaurantene på rådhusplassen
Felles middag


Dag 2:
Frokost
Halvdags guidet spasertur gjennom Praha, der vi får se mye av det denne vakre byen har å by på
Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd
På ettermiddag/kveld er det opptreden i den flotte St Nikolaskirken rett ved rådhuset i sentrum av Praha
Felles middag


Dag 3:
Frokost
Formiddagen til egen disposisjon
På ettermiddagen/kveld er det mulighet for ny konsert i en av byens andre flotte kirker
Felles båttur på elven, evt annen felles aktivitet


Dag 4:
Frokost

Utsjekk

Evt tid til shopping eller egen disposisjon
Buss til flyplassen for hjemreise


"Nordbykoret var meget godt fornøyd med turen og med hjelpen vi fikk med opplegget forhånd. Guiden Maria som hjalp oss i Praha var helt suveren og trenger mye skryt. Hun var meget hjelpsom".


Praha kveld

Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Det er selvfølgelig mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Da får dere mer tid å utforske byen bedre.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Praha

St Nicholas-kirken i Praha. Foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no.

Meny