Praha
Kortur til Praha

Kortur til Praha

Praha er en fantastisk by med en rik historie, en pulserende nåtid og en lysende framtid. Byen er full av historiske minnesmerker, imponerende bygninger og museer fulle av fantastisk kunst. Samtidig er Praha en utrolig sjarmerende by med alle sine trange smug og koselige restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Praha en meget populær destinasjon.

Kortur.no kan tilby deltagelse i korfestival eller vi kan lage en skreddersydd kortur for dere med et variert program der dere kan synge i noen av Prahas flotte kirker i tillegg til mange andre opplevelser.


«Kjempegod hjelp og oppfølging hele veien. Vi er svært fornøyde med opplegget og turen, vi har storkost oss. Har vært godt fornøyd med alt. Helhetsinntrykk: SUPERT!». Tilbakemelding fra Steinkjer Kammerkor, som deltok på korfestival i Praha.


Praha

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Praha med fly fra Norge og transport til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren eller man kan slappe av på en av de mange uterestaurantene på rådhusplassen. Det vil også være mulig for koret å varme opp før kveldens kirkekonsert i St Nikolaskirken like ved denne flotte plassen. Felles middag på en tradisjonell restaurant.

Dag 2: Frokost. Halvdags guidet spasertur gjennom Praha. Hele turen tar ca 3,5 timer og vi får se mye av det flotteste denne byen har å by på. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. På ettermiddagen/kveld er det ny konsert, denne gangen i St Salvator-kirken ved Karlsbroen. Etter konserten i denne vakre kirken, avsluttes kvelden med felles middag for eksempel på en av elvebåtene på Vitava.

Dag 3: Frokost. Utsjekk og tid til shopping eller egen disposisjon. Tips til aktiviteter; ta en tur på øl-sykkel i sentrum, ølsmaking og lunsj på et bryggeri eller avslutt med et besøk på Skoda bilfabrikk som ligger vel en time fra flyplassen, så transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


"Nordbykoret var meget godt fornøyd med turen og med hjelpen vi fikk med opplegget forhånd. Guiden Maria som hjalp oss i Praha var helt suveren og trenger mye skryt. Hun var meget hjelpsom".


Praha kveld

Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Det er selvfølgelig mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Da får du tid å utforske byen bedre.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny