Roma 2
Roma 1
Kortur til Roma

Kortur til Roma

Roma er kanskje verdens viktigste by når det gjelder historie, kunst og kultur. Hele den vestlige verden er for alltid knyttet til denne fantastiske byen som i sin tid regjerte over mesteparten av Europa, Midtøsten og Nord-Afrika.

Colosseum og Forum Romanum er eksempler på utallige minnesmerker fra romertiden. På 1500-tallet utsmykket Michelangelo, Rafael og mange andre Peterskirken, det Sixtinske kapell og Vatikanmuseene og deretter kom barokkmesterne Caravaggio og Bernini, som kanskje er de kunstnerne vi mer enn noen forbinder med Roma.

Italia har selvsagt også vært et svært sentralt land innen musikk, spesielt når det gjelder opera. Mulighetene til å oppleve flott musikk er også meget gode i Roma. Vi har vår egen medarbeider som bor i byen og vi kan tilby dere å synge i noen av de flotteste kirkene i byen. Fantastiske kirker som Santa Maria in Trastevere, Santa Maria Maggiore og selveste Pantheon er steder der det kan være mulig å synge når dere reiser med Kortur.no. Å synge i noen av Romas aller mest berømte kirker er en helt unik opplevelse og et minne for livet.

Roma

En kortur til Roma kan gjerne kombineres med andre kulturopplevelser, utflukter og sightseeing. Med sine kulturtilbud og muligheter for kulinariske opplevelser, kan vi trygt si at Roma er et perfekt reisemål for alle som setter pris på det gode liv – La dolce vita!


Båthuset Voksenkor: "Takk for klokkerent opplegg og god hjelp - alt gikk på skinner! Ellers flott logistikk, guide og bistand på både kirke og torg Oppsummert: terningkast 5,9 - så tusen takk. Du/dere hører fra meg/oss ved neste tur:)".Opptreden i Pantheon.


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Roma. Dere tas i mot på flyplassen og kjøres med buss til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. Vi ordner gjerne med felles lunsj eller middag.

Dag 2: Frokost på hotellet. Halvdags sightseeing i Roma, der dere får se en del av de mest kjente severdighetene. Felles lunsj. Konsert i en av byens flotte kirker.

Dag 3: Frokost på hotellet. Mulighet for å besøke noen av severdighetene i byen, med guide eller på egen hånd. Peterskirken, Vatikanet, Colosseum – valget er deres. Felles middag på en av byens koselige uterestauranter.

Dag 4: Frokost på hotellet. Utsjekk og eventuelt tid til shopping eller annet. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


"PostCanto takker Kortur.no for en kjempefin tur med godt organisert og gjennomført opplegg! Vi følte oss trygge og ble vel tatt vare på fra vi ble hentet på flyplassen til vi dro hjem. Kortur.no har meget god lokalkunnskap og ett veldig godt lokalt nettverk. Fantastiske sangopplevelser, under messer i Pantheon og Santa Maria Maggiore, rundtur i byen med lokal norsktalende guide og mye god mat og drikke, gjorde at vi fikk maksimalt utbytte av en kort og hektisk helg!"


Roma Forum

Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Andre korturer i Italia:


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Opptreden ved Spansketrappen.

Roma

Alle foto: Kortur.no/TravelMaker as

Meny