Tallinn 2
Tallinn 1
Kortur til Tallinn

Kortur til Tallinn

Tallinn er Estlands hovedstad med 400.000 innbyggere. Den koselige gamlebyen er preget av den imponerende bymuren med sine tårn, flotte bygninger fra middelalderen. Den flotte rådhusplassen og de koselige smågatene er fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Her finner vi også mange flotte kirker, blant annet domkirken, den russisk-ortodokse Aleksander Nevskij-katedralen og Olavskirken som var verdens høyeste bygning, da den ble bygget i 1549. Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Tallinn en attraktiv destinasjon for norske kor. Korsang har sterke tradisjoner her og hvert femte år arrangeres det en stor korfestival. Kortur.no kan tilby et variert program med muligheter til å synge i noen av byens flotte kirker i tillegg til mange andre opplevelser.


"Vi fikk mye for pengene - og det betyr mye for ungdommer på tur! Hotellet passet perfekt til ungdommer, frokosten var bra og vi fikk benyttet konferanse rommene til øving. Veldig, veldig bra. Vi kommer sikkert til å benytte Travelmaker neste år også." SUMUS/ROMUS reiste med oss til Tallinn.

Tallinn


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Tallinn med fly fra Norge og transfer til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren og slappe av. Felles middag på en tradisjonell estisk restaurant.

Dag 2: 2-3 timers sightseeing i Tallinn med profesjonell, lokal guide til fots i sentrum og gamlebyen. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Denne dagen kan vi også legge vi opp til konsert i en av byens flotte kirker eller en utendørs konsert på den flotte rådhusplassen, der det alltid er mye folk.

Dag 3: Denne dagen kan vi arrangere en utflukt ut av byen. Vi kan også legge opp til andre felles aktiviteter, spa eller shopping. Vi kan også arrangere konsert i Tallinn denne dagen.

Dag 4: Utsjekk. Evt tid til shopping eller egen disposisjon (avhengig av når flyet går). Transfer til flyplassen for innsjekk og hjemreise


Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny