Toscana
Pitigliano
Siena
Firenze
Kortur til Toscana

Kortur til Toscana

Kombiner deres neste kortur med fantastisk kultur, vakker natur og gode vin- og matopplevelser. Med Kortur.no kan dere bo i en av Toscanas flotte byer, som Firenze eller Siena, eller på en flott vingård fra 1500-tallet.

Hovedhuset og tilbyggene er nyrestaurert, men har beholdt sitt sjarmerende preg fra renessansen. Stedet har mer enn 90 sengeplasser fordelt på rom, leiligheter og to villaer. Det er flere svømmebassenger her og en egen vinkjeller. Måltidene serveres på stedets egen restaurant eller på terrassen med utsikt over de bølgende åskammene som Toscana er så kjent for. Menyene består av lokale spesialiteter og viner i toppklasse. Det er også mulig å arrangere matlagingskurs og andre aktiviteter.

Kortur.no tilrettelegger også for opptredener for dere. En opptreden i kirken eller på torget i den nærmeste byen er inkludert i opplegget. Ellers kan vi tilby utflukter til noen av de mest interessante byene i området. Både Siena, Arezzo, Montalcino, Montepulciano og Firenze ligger i nærheten. Vi kan også arrangere utflukter til berømte vingårder i området. Hvis koret heller ønsker å bo i Firenze, Siena eller en av de flotte byene i Toscana, kan vi selvsagt også tilby dette. Vi tilbyr også deltagelse på korfestival i Toscana.

Forslag til program:

Dag 1: Fly til Italia. Buss til hotellet. Felles middag på vingårdens egen restaurant

Dag 2: Utflukt til Montalcino med besøk på Castello Banfi eller annen vingård og renessansebyen Pienza med sine delikatesseforretninger. Øvelse i vingårdens private kapell. Felles middag

Dag 3: Deltagelse i messe i den lokale kirken i nærmeste by. Rolig ettermiddag ved bassenget eller vinsmaking på vingården der dere bor. Felles middag

Dag 4: Utflukt til Siena, der dere kan få guidet omvisning i en av Italias vakreste byer. Evt opptreden. Felles avslutningsmiddag

Dag 5: Hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klar til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny