" /> Travelmaker
Pitigliano
Siena
Firenze
Kortur til Toscana

Kortur til Toscana

Toscana gir de fleste assosiasjoner til "det gode liv" og er noe vi forbinder med vakker natur, pittoreske byer, verdenskjent kunst og deilig vin og mat.

Siena er en av våre absolutte favorittbyer. Byen ser fremdeles ut på samme måte som den gjorde det på 1300-tallet med sine terrakottafargede bygninger, imponerende rådhus og den imponerende, gotiske katedralen. På torget Piazza del Campo finner vi mange hyggelige restauranter og kafeer. Kortur.no organiserer selvsagt opptreden for koret i en av byens mange kirker. Ellers kan vi tilby utflukter til det vakreste området i Toscana med besøk i sjarmerende og pittoreske småbyer, besøk på flotte vingårder og mye annet.


"Blandakoret Kordial fra Vaksdal komune i Hordaland hadde en fantastisk reise til Siena og Toscana, med god hjelp av Kortur/TravelMaker. Forventningene blant 26 korister var skyhøye før avreise. Samarbeidet med Pål Møller i Kortur / TravelMaker hadde foregått i over et år. Han viste stor forståelse for hva vi ønsket, og kom med gode innspill til turens innhold. Tålmodig og samarbeidsvillig og ikke minst hyggelig responderte Pål på alle innspill og ønsker, og holdt et våkent øye på alle detaljer i planleggingen. Pål Møller var ikke bare en utmerket arrangør av turen vår, men også en særs hyggelig, omgjengelig, kunnskapsrik og uformell guide, med stort og tydelig personlig engasjement for den kulturen vi besøkte. Opplevelsene var mange og sanseinntrykkene endeløse. Toscana er et skattekammer som tok imot oss med åpne armer og nærmest sa: "Kom og nyt og opplev!" Og det gjorde vi! På flyplassen i Firenze sang vi et vers av "An Irish Blessing" som en avskjedshilsen til Pål. Graden av hvor fornøyde vi er med turen kunne tilsi en hel konsert! Om vi ville anbefalt Kortur.no / TravelMaker også for andre? Helt klart, med to streker under!"

Siena Duomo

Sienas vakre Duomo.


Forslag til program for kortur til Toscana:

Dag 1:
Ankomst flyplassen i Firenze eller Pisa. Bussen kjører oss til hotellet i Siena.

Velkomstmiddag.


Dag 2:
Byvandring der vi går innom noen av de mest kjente severdighetene i Siena. Mulighet til å besøke katedralen, rådhuset mv.

Felles lunsj.

Opptreden i en av byens flotte kirker.

Middag på hyggelig restaurant.


Siena kor
Norsk kor synger i kirke i Siena.

Dag 3:
Utflukt med privat buss til noen av Toscanas vakreste småbyer. Vi skal nyte det vakre landskapet, god mat og vin.

Omvisning og vinsmaking på vingård i Montalcino.

Bussavgang til den sjarmerende pilgrimsbyen San Quirico d'Orcia, der vi skal spise lunsj og se oss litt rundt.

Buss til Pienza. Her er det tid til å se seg rundt og besøke noen av de mange delikatesseforretningene.

Buss tilbake til Siena, der vi skal spise middag.


Dag 4:

Denne dagen skal vi besøke San Gimignano - en av de mest kjente byene i Toscana, berømt for sine mange tårn.

Etterpå kjører vi gjennom vinområdet Chianti Classico til den sjarmerende byen Greve, før vi drar tilbake til Siena, der vi spiser en deilig avslutningsmiddag.


Dag 5:
Bussen kjører oss til flyplassen for hjemreise.

Det er selvsagt mulig å bo i Firenze eller en av de mange andre flotte byene i Toscana. Vi tilpasser alltid programmet i henhold til korets ønsker.


Siena

Sienas praktfulle rådhus fra 1300-tallet.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klar til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.Alle foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker as.

Meny