" /> Travelmaker
Pitigliano
Siena
Firenze
Kortur til Toscana

Kortur til Toscana

Toscana gir de fleste assosiasjoner til "det gode liv" og er noe vi forbinder med vakker natur, pittoreske byer, verdenskjent kunst og deilig vin og mat.

Siena er en av våre absolutte favorittbyer. Byen ser fremdeles ut på samme måte som den gjorde det på 1300-tallet med sine terrakottafargede bygninger, imponerende rådhus og den imponerende, gotiske katedralen. På torget Piazza del Campo finner vi mange hyggelige restauranter og kafeer. Kortur.no organiserer selvsagt opptreden for koret i en av byens mange kirker. Ellers kan vi tilby utflukter til det vakreste området i Toscana med besøk i sjarmerende og pittoreske småbyer, besøk på flotte vingårder og mye annet.

Siena Duomo
Sienas vakre Duomo.

Forslag til program:

Dag 1:
Ankomst flyplassen i Firenze eller Pisa. Bussen kjører oss til hotellet i Siena.

Velkomstmiddag.


Dag 2:
Byvandring der vi går innom noen av de mest kjente severdighetene i Siena. Mulighet til å besøke katedralen, rådhuset mv.

Felles lunsj.

Opptreden i en av byens flotte kirker.

Middag på hyggelig restaurant.


Siena kor
Norsk kor synger i kirke i Siena.

Dag 3:
Utflukt med privat buss til noen av Toscanas vakreste småbyer. Vi skal nyte det vakre landskapet, god mat og vin.

Omvisning og vinsmaking på vingård i Montalcino.

Bussavgang til den sjarmerende pilgrimsbyen San Quirico d'Orcia, der vi skal spise lunsj og se oss litt rundt.

Buss til Pienza. Her er det tid til å se seg rundt og besøke noen av de mange delikatesseforretningene.

Buss tilbake til Siena, der vi skal spise middag.


Dag 4:

Denne dagen skal vi besøke San Gimignano - en av de mest kjente byene i Toscana, berømt for sine mange tårn.

Etterpå kjører vi gjennom vinområdet Chianti Classico til den sjarmerende byen Greve, før vi drar tilbake til Siena, der vi spiser en deilig avslutningsmiddag.


Dag 5:
Bussen kjører oss til flyplassen for hjemreise.

Det er selvsagt mulig å bo i Firenze eller en av de mange andre flotte byene i Toscana. Vi tilpasser alltid programmet i henhold til korets ønsker.Alle foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker as.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klar til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny