Wien
Kortur til Wien

Kortur til Wien

Wien er Østerrikes hovedstad og kanskje den viktigste musikkbyen i historien. Her bodde og arbeidet komponister som Beethoven, Mozart, Haydn og Strauss-familen. Nyttårskonserter, wienervalser og opera er noe av det vi forbinder med denne byen, men det finnes også veldig mange andre attraksjoner og kulturtilbud i Wien.De flotte slottene Schönbrunn og Belvedere er steder man er nødt til å besøke. Byen kan også skilte med et av de flotteste kunstmuseene i Europa, Kunsthistorisches Museum med malerier av storheter som Caravaggio, Rafael, Rembrandt og mange andre. Østerrikske kunstnere som Hundertwasser og Klimt er det også umulig å unngå på en tur til Wien. Wien er også kjent for sitt kaféliv, der Café Sacher med sin verdensberømte Sachertorte er den mest kjente. Et besøk på en Heuriger, der de serverer lokal vin og tradisjonell østerriksk mat hører også med når man besøker Wien. Kortur.no kan tilby et variert program med muligheter til å synge i noen av byens flotte kirker i tillegg til mange andre opplevelser.


Brøttum Korforening: "Vi hadde en fantastisk flott tur, masse gode tilbakemeldinger fra våre folk. Tusen takk til Pål i planleggingsfase, og ikke minst Stig som hadde tålmod med alle våre spørsmål, endringer underveis og vilje til å hjelpe!"


Wien Schönbrunn 2
Schloss Schönbrunn.


Forslag til program for kortur til Wien:

Dag 1: Ankomst i Wien. 2-timers sightseeing og felles lunsj på vei til hotellet. Innsjekk. Felles middag på en tradisjonell østerriksk restaurant

Dag 2: Frokost. Halvdagsutflukt til Klosterneuburg med besøk på kloster, samt vinsmaking. Felles lunsj. Ettermiddagen til egen disposisjon. Aftenmesse med påfølgende konsert i kirke. Felles middag på en tradisjonell østerriksk Heurigen med middag, vin og folkloreunderholdning

Dag 3: Frokost. 2-timers guidet omvisning i Schloss Schönbrunn med skandinavisktalende guide. Koret kan opptre foran slottet. Konsertbesøk i Kursalon med de skjønneste melodiene av Mozart og Strauß og gallamiddag før eller etter konserten

Dag 4: Frokost i hotellets restaurant. Morgenopptreden i Stefansdom eller Karlskirche. Ettermiddagen til egen disposisjon med mulighet til å besøke Wiens museer, som det kunsthistoriske museet eller Belvedere-slottet med alle sine fantastiske Gustav Klimt-malerier.

Dag 5: Frokost. Utsjekk og transfer til flyplassen. Hjemreise.

En kortur til Wien kan også kombineres med Bratislava og Budapest.


De Nystemte: "Vi er generelt meget fornøyd med dere som operatør. Meget fornøyd med vår kontaktperson i Wien."


Les tilbakemeldinger fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no.

Wien Karlskirche
Den imponerende Karlskirche i Wien, der det er mulig å opptre.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny