Montserrat kor
Kor Venezia

KORTUR TIL UTLANDET OG NORGE - SYNG SALMER I ROMA ELLER THE BEATLES I LIVERPOOL

Kjære kunder! Korona-pandemien har gitt oss nye utfordringer. Svært mange kor har fått sine reiseplaner spolert, men vi har heldigvis funnet løsninger for alle de korene som hadde planlagt å dra på kortur med oss i 2020. De fleste korene har valgt å flytte turen til neste år. Noen har selv valgt å kansellere turen og for dem som ikke fikk reist pga UDs reiseråd, har vi allerede refundert alt de har betalt for turen. Som kjent har kundene krav på refusjon innen 3 måneder, men vi har valgt å refundere alt med en gang, slik at kundene skal slippe å vente på pengene sine.


Hvis dere tenker å reise på kortur i 2021, er det bare å ta kontakt! Vi gir dere tilbud på en flott kortur - helt uten forpliktelser! Ønsker dere å reise i Norge, ordner vi selvsagt det også!

Husk at dere er dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet, når dere reiser med oss. Dette innebærer at dere får tilbake alle pengene, dersom turen ikke kan la seg gjennomføre.

Ring oss på 957 69 000 eller send e-post til kortur@travelmaker.no. Vi er på jobb og hjelper dere gjerne!

Vi takker alle våre kunder for tålmodighet og godt samarbeid.
Hilsen oss i Kortur.no / TravelMaker

Riga kor

Ønsker deres kor å delta på en korfestival i utlandet eller å synge i en kirke i Roma, Barcelona eller Krakow? Hva med å synge The Beatles-sanger i Liverpool eller å opptre på Edinburgh Castle? Kortur.no legger opp turen etter deres ønsker.

Stadig flere kor velger å reise på kortur til utlandet. Å delta på en korfestival i utlandet eller å synge i katedraler og kirker i Roma, Barcelona eller Krakow gir minner for livet. Hva med å synge The Beatles-sanger i Liverpool eller å opptre på Edinburgh Castle? Ønsker dere å reise i Norge, hjelper vi dere selvsagt med det også!

Kortur.no legger opp turen etter deres ønsker. Hvert år arrangerer vi en lang rekke korturer til utlandet og har arrangert opptredener på steder som Markuskirken i Venezia, Pantheon i Roma, Berliner Dom, Edinburgh Castle, Katedralen i Barcelona, Montserrat-klosteret, Stefansdom i Wien, The Cavern Club i Liverpool og mange andre steder.


Klikk her for å se hva mange av våre fornøyde kunder mener om Kortur.no.

"Akkordiakoret takker for en fantastisk korfestival i Riga:
Vi ble godt ivaretatt fra vi kom på flyplassen, til vi reiste hjem. Riga er en interessant by, og guiden vår på byvandringen var dyktig og kunnskapsrik. Kirkekonserten var en opplevelse, godt organisert, og det var en glede å synge der, og å høre på de andre dyktige korene. Velkomstsamling og spesielt avslutningssamlingen, var rett og slett MUSIKALSK MEDISIN. Alle var storfornøyd med festivalen!!! Vi har erfaring i å reise med Kortur.no som arrangør (Dublin, Svalbard, Island) og vi vet at med deres serviceinnstilling, deres evne til å finn gode løsninger, samt oppfølging underveis, så blir det en fantastisk tur. Kompetanse gir resultater!!!"


Her kan du se videoer fra korturer vi har arrangert til noen av våre favorittdestinasjoner:

Film og produksjon: Frida R. Møller.

Verona kor
PostCanto reiste på kortur til Verona.

10 gode grunner til å bruke Kortur.no

  1. 1. Ærlige priser – ingen skjulte tillegg
  2. 2. Flyskatter og -avgifter er alltid inkludert i våre priser
  3. 3. Vi skreddersyr alle korturer. Dere betaler kun for det dere ønsker å bestille
  4. 4. Vi organiserer konserter og opptredener dere sent vil glemme
  5. 5. Vi bruker kun erfarne reiseledere og profesjonelle lokalguider på våre korturer
  6. 6. Hoteller med sentral beliggenhet og god standard
  7. 7. Liten administrasjon hos oss gjør korturen billigere for dere
  8. 8. Vi har medarbeidere som selv er aktive i kor
  9. 9. Alle kor som reiser med oss er dekket av både Pakkereiseloven og Reisegarantifondet
  10. 10. Vi lever for og av fornøyde kunder

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 928 33 333 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Barcelona

YMCA Oslo Community Choir reiste med Kortur.no til Barcelona, der de sang i Havets Katedral (Santa Maria Del Mar) og i klosterkirken i Montserrat.

Foto øverst på siden: Bodø Domkor sang i Markuskirken i Venezia.

Meny