Kunst Nice

SE PICASSO I MADRID ELLER MICHELANGELO I FIRENZE

Kunstreiser.no / TravelMaker lager turer der kunst- og kulturopplevelser står i fokus. Vi besøker kjente og ukjente kunstmuseer under kyndig veiledning av profesjonelle guider.

Ønsker du å se fantastisk renessansekunst i Toscana, oppleve barokkens mestere i Roma eller besøke det mauriske Andalucia? Om du vil se Salvador Dalí-museet i Figueres eller San Francesco-kirken i Assisi, kan vi arrangere turen for deg.

Dere kan også besøke det fantastiske Guggenheim-museet i Bilbao og kombinere med fantastisk mat i San Sebastian eller flotte viner i Rioja!

Eller hva med en kunstreise til Den Franske Rivieraen, der dere kan se kunst og besøke stedene berømte kunstnere som Picasso, Chagall, Matisse og Renoir bodde og arbeidet?

Mulighetene er mange! Kunstreiser.no arrangerer turer for kunstklubber og andre foreninger og organisasjoner. Turene kan gjerne kombineres med andre kulturopplevelser.

Våre medarbeidere har mer enn 25 års erfaring med gruppereiser og har arrangert turer til steder som Roma, Venezia, Verona, Toscana, Barcelona, Madrid, Bilbao, Lisboa, Nice, Paris, Berlin, London m v. Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste kunstreise blir en suksess.

Firenze Uffici
Botecellis maleri "Venus fødsel" i Uffizi-galleriene i Firenze.

Kontakt oss på kunstreiser@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kunstreiser.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

New York PicassoMetropolitan Museum Of Art, New York.

Bildet øverst på siden er fra MAMAC-museet i Nice (kunstner: Niki de Saint-Phalle). Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Kunstreiser.no.

Meny