Kunst Nice

SE PICASSO I MADRID ELLER MICHELANGELO I FIRENZE

Kunstreiser.com lager turer der kunst- og kulturopplevelser står i fokus. Vi lager turen akkurat slik du vil ha den.

Ønsker du å se fantastisk renessansekunst i Toscana, oppleve barokkens mestere i Roma eller besøke det mauriske Andalucia? Om du vil se Salvador Dalí-museet i Figueres eller San Francesco-kirken i Assisi, kan vi arrangere turen for deg.

Kunstreiser.com arrangerer turer for kunstklubber og andre foreninger og organisasjoner. Turene kan gjerne kombineres med andre kulturopplevelser, vinsmakinger eller hva dere ellers måtte ønske.

Våre medarbeidere har mer enn 25 års erfaring med gruppereiser og har arrangert turer til steder som Roma, Venezia, Verona, Toscana, Barcelona, Madrid, Lisboa, Istanbul, Paris, Berlin, Glasgow, London, Liverpool, St Petersburg, Cuba og Sør-Afrika. Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste kunstreise blir en suksess.

Kontakt oss på kunstreiser@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kunstreiser er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny