Om TravelMaker

Om TravelMaker

​TravelMaker ble stiftet i februar 2009 og gjennomfører årlig mer enn 140 gruppereiser og events i utlandet.TravelMaker lager reisen din akkurat slik du ønsker den. Vi har mange idéer på gode turopplegg som vi tror vil inspirere deg. Den endelige utformingen av turen gjør vi i samarbeid, slik at turen blir akkurat slik du vil ha den.

TravelMaker består av medarbeidere med spesialkompetanse innenfor de forskjellige gruppereisene vi jobber med.

Pål Christian Møller er administrerende direktør i TravelMaker. Han har lang og allsidig ledererfaring fra organisasjoner og næringsliv, og har arrangert skreddersydde gruppereiser i mer enn 25 år. Han jobber med alle typer gruppereiser, med vekt på korturer, firmaturer, operaturer, vinturer, pensjonistturer, samt bryllup i Italia.

Linda Skogen har hovedansvaret for våre korpsturer, samt påmeldingsturer og andre gruppereiser. Hun har en mastergrad i kunsthistorie fra UiO og har lang erfaring med blant annet markedsføring, prosjektledelse og kunstformidling.

Terje Tjelle jobber med korturer og korpsturer, i tillegg til musicalturer og strikketurer. Han har tidligere jobbet med samme type turer i mer enn 10 år for Sabra Tours, Escape Travel og The Vibe. 

​Bård Thoresen jobber med forskjellige gruppereiser. Han har mer enn 25 års erfaring fra flere norske turoperatører, som Escape Travel, Sabra Tours og Steve Perryman Sport.

​Emma Flugeim har ansvar for våre skoleturer og jobber også med forskjellige gruppereiser og påmeldingsturer. Hun har bodd flere år i utlandet, har jobbet i Color Line og snakker flere språk flytende. 

​Andrea Rugesæter Møller jobber med forskjellige gruppereiser. Hun har 3 års utdannelse i Tourism and Events Management fra University of Westminster i London og har tidligere jobbet hos Egencia og Berg-Hansen. ​​

Camilla Egge Møller er vår bryllupsplanlegger. Hun har bodd i Italia i mer enn 15 år og er selskapets ekspert på bryllup i Italia. Hun har gjennomført mer enn 800 bryllup i Italia for norske og skandinaviske par.

Gunnar M. Eriksen bor i Bergen og har lang erfaring med forskjellige typer gruppereiser: korturer, korpsturer, orkesterturer, vinturer, kulturreiser, fotballturer og operaturer. Han er ofte med som reiseleder på våre operaturer.

Espen Skoglund er TravelMakers styreformann.

I tillegg til disse medarbeiderne samarbeider TravelMaker med en rekke aktører både i Norge og i utlandet, noe som gir oss høy kompetanse på gruppereiser til de fleste destinasjoner i Europa og bortenfor.

TravelMaker har solid økonomi og er selvsagt medlem i Reisegarantifondet. Vi har kontorer i Raschs vei 38 A på Karlsrud i Oslo. Kontakt oss på tlf +47 957 69 000 eller post@travelmaker.no.
Postadresse: Postboks 50, 1109 Oslo.

Følg oss på Facebook !

TravelMaker - Din reise slik du vil ha den !

Edinburgh teamet

Meny