Om TravelMaker

Om TravelMaker

TravelMaker ble stiftet i februar 2009 og gjennomfører årlig mer enn 140 gruppereiser og events i utlandet.TravelMaker lager reisen din akkurat slik du ønsker den. Vi har mange idéer på gode turopplegg som vi tror vil inspirere deg. Den endelige utformingen av turen gjør vi i samarbeid, slik at turen blir akkurat slik du vil ha den.

TravelMaker består av medarbeidere med spesialkompetanse innenfor de forskjellige gruppereisene vi jobber med.

Pål Christian Møller er administrerende direktør i TravelMaker. Han har lang og allsidig ledererfaring fra organisasjoner og næringsliv, og har arrangert skreddersydde gruppereiser i mer enn 25 år. Han jobber med alle typer gruppereiser, med vekt på korturer, firmaturer, operaturer, vinturer, pensjonistturer, samt bryllup i Italia.

Linda Skogen har hovedansvaret for våre skoleturer, men jobber også med korturer og korpsturer, samt påmeldingsturer og andre gruppereiser. Hun har en mastergrad i kunsthistorie fra UiO og har lang erfaring med blant annet markedsføring, prosjektledelse og kunstformidling.

Linda Wasshaug har hovedansvaret for korpsturer og jobber også med firmaturer og andre gruppereiser. Hun har lang erfaring fra internasjonale prosjekter og markedsføring.

Svanhild Elvebakk jobber med firmaturer, korturer, pensjonistturer og påmeldingsturer. Hun har lang erfaring fra både reiseliv og andre bransjer. 

Emma Flugeim jobber med firmaturer, korturer og andre gruppereiser. Hun har erfaring fra reiseliv og har bodd flere år i utlandet. 

Camilla Egge Møller er vår bryllupsplanlegger. Hun har bodd i Italia i mer enn 15 år og er selskapets ekspert på bryllup i Italia. Hun har gjennomført mer enn 700 bryllup i Italia for norske og skandinaviske par.

Gunnar M. Eriksen bor i Bergen og har lang erfaring med forskjellige typer gruppereiser: korturer, korpsturer, orkesterturer, vinturer, kulturreiser, fotballturer og operaturer. Han er ofte med som reiseleder på våre operaturer.

Tomas Carstensen er korpsdirigent og musikalsk ansvarlig for våre korpsfestivaler. 

Kristin Arentz-Hansen er TravelMakers økonomisjef.

Espen Skoglund er TravelMakers styreformann.

I tillegg til disse medarbeiderne samarbeider TravelMaker med en rekke aktører både i Norge og i utlandet, noe som gir oss høy kompetanse på gruppereiser til de fleste destinasjoner i Europa og bortenfor.

TravelMaker har solid økonomi og er selvsagt medlem i Reisegarantifondet. Vi har kontorer i Raschs vei 38 A på Karlsrud i Oslo. Kontakt oss på tlf +47 957 69 000 eller post@travelmaker.no.
Postadresse: Postboks 50, 1109 Oslo.

Følg oss på Facebook !

TravelMaker - Din reise slik du vil ha den !

Meny