Bocelli
Andrea Bocelli Lajatico
Andrea Bocelli - konsert i Toscana 2.-5.8.2017

Andrea Bocelli - konsert i Toscana 2.-5.8.2017

Hver sommer holder Andrea Bocelli én enkelt konsert i hjembyen sin i Toscana. Operaturer.no / TravelMaker har sikret seg et begrenset antall billetter til denne konserten, som er svært ettertraktet. Dette er en unik mulighet til å oppleve en av verdens mest berømte operasangere i sin egen hjemby.

Utenfor Lajatico i Toscana – en liten by med knapt 2.000 innbyggere – finner vi Teatro del Silenzio, der byens store sønn holder en forestilling hver sommer. Vi har gleden av å tilby denne helt spesielle opplevelsen for våre kunder.

På denne turen skal vi bo i Pisa, en flott by som har mye mer å by på enn det skjeve tårnet alle forbinder med byen. Vi får også med oss byvandring i både Pisa og nabobyen Lucca, i tillegg til lunsj på en hyggelig vingård, samt velkomstmiddag eller -lunsj.

Norske reiseledere er med på turen.

Vi har fremdeles noen få plasser igjen på denne turen!


Program:

Onsdag 2. august:
Avreise fra Oslo Gardermoen til Italia. Bussen kjører oss til hotellet i Pisa for innsjekking. Felles velkomstmiddag på hotellet.

Torsdag 3. august:
Frokost på hotellet. Vår guide tar oss med på en spennende byvandring i Pisa. Der skal vi selvsagt se Mirakelplassen med den fantastiske katedralen, dåpskapellet og klokketårnet – bedre kjent som «Det skjeve tårn i Pisa».
På kvelden er det tid for turens høydepunkt: Andrea Bocellis årlige forestilling i hjembyen Lajatico. Buss kjører oss begge veier.

Fredag 4. august:
Frokost på hotellet. I dag blir det utflukt til den sjarmerende byen Lucca med sin intakte bymur som omkranser hele sentrum. Guiden tar oss med på byvandring i denne flotte byen. Etterpå tar bussen oss til vingården Fattoria del Poggio, der vi spiser en deilig lunsj og får drikke noen av vinene de produserer her, før bussen kjører oss tilbake til Pisa. Kvelden til egen disposisjon.

Lørdag 5. august:
Frokost på hotellet. Buss til flyplassen for hjemreise til Oslo Gardermoen.

Det er mulig å forlenge oppholdet i Italia.


Lucca

Lucca.

Inkludert i prisen:

· Fly Oslo-Milano og Pisa-Oslo med Norwegian
· Alle flyskatter og -avgifter
· 2 kolli innsjekket bagasje a 20 kg
· Nummerert billett til Andrea Bocelli-forestilling 3. august
· 3 netter på 4* hotell i Pisa
· Frokost på hotellet hver dag
· Sightseeing / byvandring i Pisa med profesjonell guide
· Sightseeing / byvandring i Lucca med profesjonell guide
· Besøk på vingård med lunsj og vinsmaking
· Velkomstmiddag eller -lunsj
· Buss t/r Andrea Bocelli-forestilling
· Buss t/r flyplass-hotell
· Norske reiseledere fra Operaturer.no / TravelMaker er med på hele turen

Pris pr person i dobbeltrom kr 12.500,-.

Tillegg for enkeltrom: kr 590,- pr natt.
Tillegg for ekstra natt: 690,-.
Ekspedisjonsgebyr kr 75,- pr faktura/betaling.
Lokal turistskatt, € 2 pr pers pr natt kommer i tillegg.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

Ingen skjulte kostnader. Hos Operaturer.no / TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen.

N.B. Vi tar forbehold om endringer når det gjelder fly og programmet for øvrig. Begrenset antall plasser.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt Operaturer.no / TravelMaker på e-post: operaturer@travelmaker.no. Du kan også ringe tlf. 959 26 643.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

N.B. I tilfelle evt kansellering av forestillingen, refunderes kun penger for billetten til selve forestillingen. Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Andrea Bocelli er en av verdens mest berømte artister, som er kjent for både både opera og populærmusikk. Vi vet ennå ikke hva Bocelli planlegger å fremføre på denne forestillingen. Vi er selvsagt ikke ansvarlig for det musikalske innholdet og hva slags musikk Bocelli velger å fremføre.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

TravelMaker anbefaler alle våre kunder å tegne egen forsikring. Vi tilbyr reise- og avbestillingsforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.

Pisa.

Meny