Gourmet-tur til Umbria - 20. - 23.10.2017
PROGRAM:
Fredag 20. oktober:
- Avreise Oslo Gardermoen
- Ankomst Roma, Fiumicino flyplass. Reiseleder tar oss med i buss nordover mot Assisi. På veien stopper vi rett utenfor Roma for lunsj på restaurant
- Etter lunsj drar vi direkte stedet der vi skal bo, til Agriturismo Malvarina, ikke langt fra Assisi. Vi regner med å ankomme rundt kl. 18.00. Etter sjekk inn har vi litt tid på egen hånd før vi samles til middag på gården
- Velkomstmiddag på gården med umbriske retter
Lørdag 21. oktober:
I dag blir det utflukt til Assisi, med besøk i kirken som er bygd over den hellige Frans' grav, og etter en deilig lunsj drar vi videre til regionshovedstaden Perugia, der det er sjokoladefestival denne lørdagen
- Frokost på olivengården
- Avreise med buss fra Malvarina. Reiseleder tar oss først til Assisi, ca. 15 min. å kjøre. Her møter vi vår svensktalende lokalguide Eva Andersson ved Santa Maria degli Angeli. Etter besøk i denne kirken skal vi se Basilica di San Francesco, med guidet omvisning inne i kirken. Etter kirkebesøkene tar guiden oss på en liten promenade opp mot Piazza del Comune, og etter hvert til Hotel Windsor Savoia, hvor vi spiser lunsj
- Lunsj på Hotel Windsor Savoia, Assisi
- Avreise med buss fra Assisi til Perugia
- Tid til egen disposisjon i Perugia, der det er sjokoladefestival
- På ettermiddagen kjører bussen oss tilbake til Agriturismo Malvarina
- Festmiddag på gården
Søndag 22. oktober:
Denne dagen starter med olivenplukking på gården der vi bor
og videre til omvisning, smaking og lunsj hos den prisbelønte olivenoljeprodusenten
Luigi Tega. Til slutt omvisning og
vinsmaking hos en av regionens beste vinprodusenter, Arnaldo Caprai
- Frokost på olivengården
- Olivenplukking på agriturismo Malvarina
- Bussavgang til olivenpressen hos Luigi Tega, i Vescia rett utenfor Foligno
- Omvisning og olivenoljesmaking hos Luigi Tega
- Lunsj hos Luigi Tega
- Bussavgang til Arnaldo Caprai utenfor Torre di Montefalco
- Omvisning og vinsmaking hos Arnaldo Caprai
- Bussavgang tilbake til Malvarina
- Resten av ettermiddagen til egen disposisjon inntil vi samles for middag på gården
- Middag på gården
Mandag 23. oktober:
- Frokost på olivengården og utsjekking
- Bussavgang til Roma for hjemreise til Norge
- Ankomst Roma/Fiumicino, sjekk inn
- Flyavgang
Inkludert i prisen:
- Fly t/r Oslo-Roma
- 2 stk. innsjekket bagasje
- Buss t/r flyplass og alle utflukter
- 4 dagers tur med 3 overnattinger i dobbeltrom på Agriturismo Malvarina
- Frokost på gården hver morgen
- Se produksjon og smak nypresset olivenolje hos Luigi Tega – en av Umbrias beste olivenolje-produsenter
- Besøk med vinsmaking hos Arnaldo Caprai, en av topp-produsentene av Sagrantino di Montefalco
- Besøk i middelalderbyen Assisi, med guidet omvisning
- 3 middager i Umbria, inkludert vin til maten
- 3 lunsjer. Utenfor Roma, i Assisi og hos olivenoljeprodusent Luigi Tega, inkludert vin til maten
- Norsk reiseleder fra olivenolje- og delikatesseimportøren Barcho på hele turen
- Alle flyskatter og -avgifter
Flytider:
DY1872 20. oktober Oslo - Roma kl. 07.10 - 10.20
D81040 23. oktober Roma – Oslo kl. 13.50 - 17.00
Pris:
Pris pr person i dobbeltrom: 9.990,-
Tillegg for enkeltrom: 870,- for oppholdet
Ekspedisjonsgebyr: Kr 75,- pr faktura
Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise
Ingen skjulte kostnader. Hos TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen
For kontakt linda.skogen@travelmaker.no eller telefon +47 959 26 643
TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet
Importør av olivenolje og middelhavsdelikatesser