Roma skoletur
Roma Trevi
Krakow
Berlin

SKOLETUR TIL UTLANDET

Planlegger dere skoletur for elever eller ansatte? Skoletur.com skreddersyr skoleturen etter deres ønsker og behov. Vi hjelper dere med flybilletter, overnatting og innhold og sørger for at dere slipper å tenke på alt det praktiske rundt gjennomføringen av turen. Vi kan tilby både hotell og enklere typer overnatting avhengig av hva dere ønsker. Vi kan også tilby faglig og pedagogisk innhold på skoleturen deres.

Europa har mange reisemål som er godt egnet for skoleturer, avhengig av hvilket innhold dere ønsker for turen og hva som er formålet med skoleturen. Riga, London, Edinburgh, Roma, Berlin, Krakow, Dublin og Paris er noen av mange andre flotte steder vi tilbyr skreddersydde skoleturer til.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.com klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.


Skoletur til Roma!

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.com er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny