Roma skoletur
Roma Trevi
Krakow
Berlin

SKOLETUR OG KLASSETUR I NORGE OG TIL UTLANDET

Skoletur.no arrangerer skreddersydde skoleturer og klasseturer i Norge og til utlandet.

Skoletur.no legger stor vekt på å skape gode opplevelser i en trygg atmosfære til destinasjoner der elever og lærere kan føle seg trygge. Vi i Skoletur.no har lang erfaring med skoleturer, klasseturer og andre turer for barn og ungdom, og vi kan gi dere tips og råd om trygge destinasjoner i Norge og Europa. Et nært og godt samarbeid med lokale agenter i de forskjellige land sikrer at det vi tilbyr av transport, overnatting og aktiviteter er av beste kvalitet.

Vi arrangerer turer over hele verden, men den bredeste erfaringen har vi fra de europeiske destinasjonene.

Hvis dere har faste reisemål dere ønsker å reise til eller om dere vil prøve en ny destinasjon, er vi i Skoletur.no klare for å gi veiledning og råd på veien. Vi planlegger gjerne neste skoletur sammen med dere.

Vi gir dere tilbud på en flott skoletur - helt uten forpliktelser! Ring oss på 46 50 53 20 eller send e-post til skoletur@travelmaker.no. Vi er i full jobb og hjelper dere gjerne!

Husk at dere er dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet, når dere reiser med oss. Dette innebærer at dere får tilbake alle pengene, dersom turen ikke kan la seg gjennomføre.


«Vi er som sagt svært fornøyde med turen og oppfølgingen, og komme til å benytte oss av deres tjenester ved en senere anledning. Både elever, lærere og foreldre har vært svært begeistret for turen/opplegget". Montessoriskolen i Bergen reiste med Skoletur.no til Narvik.
Les flere tilbakemeldinger fra fornøyde skoleklasser som har reist med oss her!


Skoletur Berlin

Europa har mange reisemål som er godt egnet for skoleturer, avhengig av hvilket innhold dere ønsker for turen og hva som er formålet med skoleturen. Riga, London, Edinburgh, Roma, Berlin, Krakow, Dublin og Paris er noen av mange andre flotte steder vi tilbyr skreddersydde skoleturer til. I Norge kan dere reise til byer som Bergen, Oslo, Trondheim, Tromsø og mange andre steder. Hva med en tur til eksotiske Svalbard?

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.


Skoletur til Roma!


Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktede samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny