Ribera del Duero
Mosel, Ribera del Duero, Tokaji og andre vindistrikter

Mosel, Ribera del Duero, Tokaji og andre vindistrikter

Hvis du ønsker å reise til andre vindistrikter, kan Vinturer.no selvsagt også arrangere vinreiser akkurat slik du vil ha den.

Ribera del Duero i nord-vest Spania, Penedes i Catalonia eller Jerez i Andalucia er områder vi gjerne kan ta deg med til. Rhinen og Moseldalen i Tyskland er et svært vakkert vindistrikt som vi også kan legge opp tur til.

I Italia kan du i tillegg til de mest kjente vindistriktene besøke områder som Umbria, Campania og Sicila. Eller frister det mer med en tur til Alsace, Provence eller Languedoc i Frankrike eller Tokaji i Ungarn?

Protos Protos
På vintur til Ribera del Duero kan man besøke vinprodusenten Protos.

Besøk på vingårder kan gjerne kombineres med matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og vinimportører og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Vinturer.no / TravelMaker as.

Meny