Bordeaux 1
Vintur til Bordeaux

Vintur til Bordeaux

På vinreise med Vinturer.no kan du besøke kjente vinslott og smake fantastiske viner i verdens mest berømte vindistrikt - Bordeaux.

I Medoc på sørsiden av elven Gironde ligger verdensberømte vinslott som Chateau Margaux, Chateau Mouton Rotschild, Chateau Latour, Chateau Palmer og mange andre. Gjennom vårt nettverk får vi besøke vinslott som vanligvis ikke er tilgjengelige for vanlige turister.

Saint-Emilion er den vakreste vinbyen i Bordeaux-distriktet. I de sjarmerende smågatene ligger koselige fortausrestauranter og spennende vinbutikker side om side. Rundt byen ligger mange flotte vinslott som Chateau La Tour Figeac og Chateau Belair.

Pomerol og Sauternes er områder du også kan besøke på vinreise med Vinturer.no.

På lokale restauranter nyter vi spesialiteter fra det verdensberømte franske kjøkken. Bordeaux by er også full av gode restauranter, historiske minnesmerker og flotte severdigheter.

Vintur Bordeaux Saint Emilion

Den sjarmerende middelalderlandsbyen Saint Emilion.

Besøk på vingårder kan gjerne kombineres med matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og vinimportører og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Denne turen arrangerte vi i 2018: Vintur til Bordeaux 30. august - 2. september 2018

Vintur Bordeaux
Det imponerende vinmuseet i Bordeaux.

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Vintur Bordeaux Medoc
Chateau Palmer ligger i Medoc.

Alle Foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Vinturer.no

Meny