Champagne
Vintur til Champagne

Vintur til Champagne

Bare en og en halv time nord for Paris ligger Champagne. Her produseres det som mer enn noen annen vin forbindes med luksus og nytelse. Bli med Vinturer.no på vinreise til Champagne !

I Champagne finner du verdensberømte produsenter som Moët & Chandon, Bollinger, Krug og Taittinger, for ikke å glemme Veuve Cliquot – eller Den Gule Enke, som vi kaller den i Norge.

På vinreise med Vinturer.no kan du besøke både verdensberømte og mindre kjente vingårder i Champagne. Vi besøker vingårder som vanligvis ikke er tilgjengelige for vanlige turister og nyter dagene med denne fantastiske drikken som i sine forskjellige varianter kan drikkes til alle typer mat.

Champagne
På Champagne-smaking i Reims.

Naturlige steder å besøke på vinreise til Champagne er Hautvillers, hjemstedet til benediktinermunken Dom Perignon, som blir regnet som den som oppfant måten å lage champagne på, "hovedstaden" Reims og noen av områdets imponerende slott. En spasertur i en av de mange kilometerlange underjordiske tunellene som brukes til lagring av champagne – vinen over alle viner - hører også med.

En vintur til Champagne kan selvsagt også kombineres med noen dager i Paris. Besøk på vingårder kan gjerne kombineres med matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og vinimportører og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Champagne
Mercier er ett av mange champagne-hus man kan besøke i Epernay.

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Vinturer.no / TravelMaker as.

Meny