Barolo
Piemonte
Vintur til Piemonte

Vintur til Piemonte

Med Vinturer.no kan du drikke fantastiske italienske viner i et av verdens vakreste vinområder.

I det nordvestre hjørnet av Italia ligger vindistriktet Piemonte kjent for sine kvalitetsviner. Her er det druesorter som Nebbiolo, Barbera og Dolcetto som dominerer og gir oss herlige viner som Barolo, Barbaresco, Langhe, Barbera d'Alba og Dolcetto d'Alba.

Middelalderbyen Alba er handelssenteret i Piemonte. Midt blant flere hundre år gamle bymurer og vakttårn finner man mengder av delikatessebutikker og vinkjellere. Naturen er frodig og vakker her i Nord-Italia og området er fullt av gamle borger og slott som vi også kan besøke.

Piemonte
Grinzane Cavour.

På vingårdene kan du lære mer om vinproduksjon og selvsagt få smake på både viner og lokale delikatesser. Piemonte er Italias mest kjente område når det gjelder trøfler, som ofte er en viktig ingrediens i de lokale matrettene.

Besøk på vingårder kan gjerne kombineres med matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og vinimportører og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Piemonte

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Piemonte

Alle foto: Pål Chr. Møller, Vinturer.no / TravelMaker.no.


Meny