Rioja Ysios
La Rioja
Vintur til Rioja

Vintur til Rioja

Viner fra Rioja har i lang tid vært blant de mest populære vinene i Norge. Med sitt kraftige eikepreg har disse vinene lenge slått godt an her i det kalde nord. Nå har mer moderne produksjonsmetoder overtatt og vinene fra dette området i Nord-Spania har fått sin renessanse. Med Vinturer.no kan du besøke dette spennende distriktet og nyte gode viner og mat, kultur, kunst og historie.

Rioja er et område som i liten grad har blitt preget av turisme. Dette er det "ekte" Spania med et frodig og mangfoldig landskap, gamle munkeklostre, imponerende borger og storslagne katedraler. Og selvsagt mange flotte vinhus.

På vingårdene kan du lære mer om vinproduksjon og selvsagt få smake på de lokale vinene. Ofte spiser vi lunsj eller middag på vingårdene. Da kan du nyte lokale delikatesser med viner som passer perfekt til den enkelte rett.

En vinreise til Rioja kan utmerket godt kombineres med besøk i San Sebastian, kjent for sine mange gourmet-restauranter og tapasbarer eller Bilbao med det ultramoderne Guggenheim-museet for moderne kunst. Besøk på vingårder kan gjerne kombineres med matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og vinimportører og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Rioja

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Bilbao

Tapas-restaurant i Bilbao.

Rioja

En av mange flotte vingårder i Rioja.

Rioja

Distina Vivanco - god vinprodusent og et av verdens flotteste vinmuseer.


Meny