Toscana Montalcino
Toscana vin
Vintur til Toscana

Vintur til Toscana

Med Vinturer.no kan du drikke fantastiske italienske viner i et av verdens vakreste vinområder.

På vinreise med Vinturer.no kan du besøke både verdensberømte og mindre kjente vingårder i Chianti, Montepulciano, Montalcino, Bolgheri og andre distrikter i Toscana. Gjennom vårt nettverk får vi besøke vingårder som vanligvis ikke er tilgjengelige for vanlige turister.

På vingårdene kan du lære mer om vinproduksjon og selvsagt få smake på de lokale vinene. Ofte spiser vi lunsj eller middag på vingårdene. Da kan du nyte lokale delikatesser med viner som passer perfekt til den enkelte rett. Vi kan også tilby matlagingskurs på en toscansk bondegård.

Vintur Trebbio

På vintur til Toscana besøker vi vakre, små landsbyer og de mest kjente byene som Firenze, Siena og Pisa. Vi kan tilby guidet omvisning blant kunstskatter om historiske minnesmerker. I Greve-in-Chianti kan du gå på vinmuseum og handle i den berømte slakterforretningen Falorni og i Pienza kan du kjøpe den berømte Pecorino-osten som lages nettopp der.

Besøk på vingårder kan gjerne kombineres med matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og vinimportører og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Vintur Trebbio
Omvisning i vinkjelleren på et toscansk vinslott.

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto<: Pål Chr. Møller, Vinturer.no / TravelMaker as.

Sassicaia vintur

Meny