Valpo Costa
Vintur til Valpolicella og Veneto

Vintur til Valpolicella og Veneto

Like ved Gardasjøen og Verona og ikke mer enn en drøy times kjøretur unna Venezia, ligger det vakre vinområdet Valpolicella - et av Italias mest kjente vindistrikter.

Nytenkning innenfor produksjonsmetoder har frembragt fabelaktige viner av typen Ripasso, Recioto og ikke minst Amarone. Disse vinene lages kun i dette lille området i Nord-Italia.

I den sjarmerende Valpolicella-dalen ligger vingårdene på rekke og rad. Her finner du blant annet en av Italias største vinprodusenter, MASI og kultprodusenten Quintarelli. Ikke langt unna ligger den vakre byen Soave med sin egen borg og en av Italias mest kjente hvitviner.

På vinreise med Vinturer.no kan du besøke både kjente og mindre kjente vingårder. Gjennom vårt nettverk får vi besøke vingårder som vanligvis ikke er tilgjengelige for vanlige turister. På vingårdene kan du lære mer om vinproduksjon og selvsagt få smake på de lokale vinene. Ofte spiser vi lunsj eller middag på vingårdene. Da kan du nyte lokale delikatesser med viner som passer perfekt til den enkelte rett.

Valpo vintur

Vintur til Valpolicella og Veneto kan også kombineres med besøk i kjente byer som Verona, Venezia og Padova. Vi kan tilby guidet omvisning blant kunstskatter og historiske minnesmerker i et område som er fullt av vakre renessansebyer og praktfull kunst. Besøk på vingårder kan gjerne kombineres med matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og vinimportører og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Verona vintur
En av Veronas berømte vinbarer.

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Vinturer.no / TravelMaker as.

Meny