Riga 1
Firmatur til Riga

Firmatur til Riga

Riga er Latvias hovedstad og Baltikums største by. Riga er en gammel Hansa-by og den koselige gamlebyen er preget av flotte bygninger fra middelalderen og mange andre bygninger i art nouveau-stil.

Riga har opp gjennom historien vært under både tysk, russisk og svensk styre. Latvia fikk sin selvstendighet i 1991 etter Sovjetunionens fall og spesielt Riga har opplevd en rivende utvikling i årene etter det. Fremdeles er ca 30 % av befolkningen russere. Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter. Prisene ligger langt under det vi er vant til og hotellene holder meget god standard. Sentrum av Riga er konsentrert og det er kort gangavstand til det aller meste.

Vi kan arrangere flere typer team-aktiviteter, som skyting, Fiat-kjøring, Riga Balsam-smaking og mye annet. Alt dette gjør Riga til en perfekt destinasjon for en firmatur!

Riga


"Vi hadde en kjempefin tur til Riga, og alle var strålende fornøyd med opplegget som var tilrettelagt. Vi er kjempefornøyd med helgen. Samtlige kan skrive under på at det var gode restauranter, utrolig morsomt å kjøre segway og ikke minst gutta elsket spa. Været var strålende og vi har hatt en uforglemmelig helg. Dere er veldig serviceinnstilte!". Fornøyde kunder på firmatur til Riga med TravelMaker.


Riga firmatur

I Riga finner dere også mange flotte kirker og historiske bygninger, blant annet St. Peterskirken med sin fantastiske utsikt over hele byen og et spir som rager 137 meter over bakken. Både denne kirken og den imponerende Dome-katedralen ble påbegynt på starten av 1200-tallet.


Forslag til program for firmatur til Riga:

Dag 1:
Ankomst Riga med fly fra Norge.
Buss til hotellet for innsjekk.
Byvandring i gamlebyen med guide. Etterpå er det tid til å slappe av på en av byens mange kafeer og uterestauranter. Felles middag på en tradisjonell restaurant på kvelden.

Dag 2:
Denne dagen kan dere ha en team-aktivitet, f eks bilkjøring med gamle Fiater eller 4-hjulinger.
På ettermiddagen kan vi arrangere ølsmaking eller Riga Balsam-smaking.
Felles middag.

Dag 3:
Utsjekk. Tid til shopping, før buss til flyplassen og hjemreise.


Riga

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny