Alicante
Albir
Kortur til Alicante

Kortur til Alicante

Kortur.no kan tilby flotte turopplegg til Spania. På Costa Blanca kan koret kombinere opptredener med badeliv og mengder av spennende attraksjoner.

Alicante, Torrevieja, Albir, Benidorm er noen av byene som ligger i dette området.

Det er en stor fast norsk bosetning i flere av byene og opptredener fra norske kor er svært velkomment i denne regionen. Det er gode muligheter for å opptre og vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir flotte og minneverdige opplevelser. Vi legger opp konserter og opptredener etter deres ønsker og fletter dette inn i programmet, slik at dere kan opptre i noen av byene dere besøker på turen.

Området passer bra for både voksenkor og barnekor.

En populær utflukt er Torrevieja Aquópolis, et av de største badeland på hele Costa Blanca-kysten, svært populært for besøkende i alle aldere, som finnes både i Torrevieja og i Alicante. Forfriskende fossefall, lange sklier, avslappende jacuzzi med hydromassasje, kamikaze for de tøffeste samt minigolf og bølgebasseng er bare noe av hva man kan oppleve på en dag der.

Det er mange attraksjoner langs kysten av Costa Blanca, som fornøyelsesparken Mitica i Benidorm. Den fine hvite byen Alfas del Pi og den gamle mauriske byen Guadalest ligger i umiddelbar nærhet. Koselige byer som Denja, Javea og Calpe ligger alle ved kysten.


Forslag til program for kortur til Alicante:

Dag 1:
Ankomst til Alicante fra Norge. Vi blir kjørt rett til hotell. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Frokost på hotellet
By sightseeing i havnebyen Alicante på formiddagen.
Opptreden i en av de flotte kirkene i Alicante.
Felles middag for alle om kvelden

Dag 3: Frokost på hotellet
Utflukt til den lille hyggelige fiskelandsbyen Santa Pola, ca 30 min kjøring. Lunsj ved på marinaen/promenaden.
På vei tilbake kjører vi via Faro Cabo, i et naturreservat med magisk utsikt og en spektakulær gangbro.
Vi kan også besøke en vingård denne dagen.

Dag 4: Frokost på hotellet
Formiddagen ledig til shopping, en dukkert i sjøen eller avslapping.
Bussen til flyplassen og hjemreise til Norge.


Mulig å forlenge oppholdet med en natt og benytt sjansen til å besøke den lille øya Tabarca, ca 1 time med ferje fra Alicante. Sjarmerende og rolig med et fin flora og karrig natur, et torg og noen restauranter. Felles lunsj på Tabarca og ferje tilbake om ettermiddagen.

Alicante

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny