Albir
Kortur til Alicante

Kortur til Alicante

Kortur.no kan tilby flotte turopplegg til Spania. På Costa Blanca kan koret kombinere opptredener med badeliv og mengder av spennende attraksjoner.

Alicante, Torrevieja, Albir, Benidorm er noen av byene som ligger i dette området.

Det er en stor fast norsk bosetning i flere av byene og opptredener fra norske kor er svært velkomment i denne regionen. Det er gode muligheter for å opptre og vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir flotte og minneverdige opplevelser. Vi legger opp konserter og opptredener etter deres ønsker og fletter dette inn i programmet, slik at dere kan opptre i noen av byene dere besøker på turen.

Området passer bra for både voksenkor og barnekor.

En populær utflukt er Torrevieja Aquópolis, et av de største badeland på hele Costa Blanca-kysten, svært populært for besøkende i alle aldere, som finnes både i Torrevieja og i Alicante. Forfriskende fossefall, lange sklier, avslappende jacuzzi med hydromassasje, kamikaze for de tøffeste samt minigolf og bølgebasseng er bare noe av hva man kan oppleve på en dag der.

Det er mange attraksjoner langs kysten av Costa Blanca, som fornøyelsesparken Mitica i Benidorm. Den fine hvite byen Alfas del Pi og den gamle mauriske byen Guadalest ligger i umiddelbar nærhet. Koselige byer som Denja, Javea og Calpe ligger alle ved kysten.

Valencia ligger bare en kort kjøretur unna og denne byen kan by på mange spennende opplevelser. I Valencias flotte 1300-tallskatedral, som er bygget i gotisk stil med innslag av barokk- og renessansearkitektur, finner du en av historiens mest sagnomsuste gjenstander. I et eget kapell står selveste Den Hellige Graal, begeret som Jesus brukte ved det siste måltid. Og denne er faktisk anerkjent av Vatikanet som den ekte, i motsetning til de mange andre Hellige Graalene rundt om i verden. Hva som er sant eller ikke, er opptil hver enkelt å tro på.

Valencia er også en by preget av moderne arkitektur og mange imponerende museer.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny