Berliner Philharmoniker – konsert i Berlin – 29.6.-2.7. 2017
Berliner Philharmoniker – konsert i Berlin – 29.6.-2.7. 2017

Berliner Philharmoniker – konsert i Berlin – 29.6.-2.7. 2017

En gang hver sommer forlater det verdensberømte orkesteret Berliner Philharmoniker sitt konserthus for å invitere til sin årlige, utendørs sommerkonsert. Å oppleve denne konserten er et «must» for alle elskere av klassisk musikk. Den uforglemmelige forestillingen finner sted 1. juli i skogscenen Waldbühne, en av Europas vakreste utendørsarenaer i Berlin. Mange har sett konserten på TV – nå har du muligheten til å oppleve denne flotte kulturbegivenheten i levende live med TravelMaker, som har sikret seg et begrenset antall billetter til denne berømte konserten!

Temaet for konserten sommeren 2017 er musikk av berømte komponister som Richard Wagner og Robert Schumann. Gustavo Dudamel er dirigent, når Berliner Philharmoniker skal opptre lørdag 1. juli.

I tillegg til konserten er det god tid til å oppleve mye av det Berlin har å by på. Berlin er en av Europas mest spennende kulturbyer med en lang rekke interessante museer. I Gemäldegaleri kan man beundre malerier fra verdensberømte kunstnere som Rafael, Rembrandt og Caravaggio. I Neues Museum finner vi den vakre Nefertite-skulpturen fra Egypt.

Monumenter og severdigheter fra både den kalde krigen, Berlinmurens historie og andre verdenskrig er noe man også må få med seg, når man besøker Berlin. Checkpoint Charlie-museet er et av flere steder man bør legge turen innom.

Dagen etter ankomst blir det sightseeing med privat buss og profesjonell guide, der vi får se mange av byens mange severdigheter. Etterpå har man tid til å utforske mer av byens mange tilbud på egen hånd.

Hotell: Vi skal bo på Indigo Hotel - et 4* moderne hotell som ligger like ved den berømte gaten Kurfürstendamm i Vest-Berlin, der man finner en lang rekke hyggelige kafeer og spisesteder, i tillegg til kort vei til Tysklands største varehus Ka-De-We og mange andre forretninger. Hotellrommene har Air Condition, minibar, TV, internett, safe m v.

Fra konserten i Waldbühne 2016, som TravelMaker arrangerte tur til.

Program for turen:

Torsdag 29.6.
• Fly Oslo eller Bergen-Berlin med Norwegian (direkte)
• Buss til hotellet

Fredag 30.6.
• Frokost på hotellet
• Sightseeing med privat buss og profesjonell guide.

Lørdag 1.7.
• Frokost på hotellet
• Dagen til egen disposisjon. God tid til å utforske mer av Berlin på egen hånd
• Buss til kveldens konsert
• Konsert med Berliner Philharmoniker
• Buss tilbake til hotellet

Søndag 2.7.
• Frokost på hotellet
• Dagen til egen disposisjon
• Buss til flyplassen
• Hjemreise

Flytider:
Bergen:
29. juni: Bergen-Berlin 19.45-21.25
02. juli: Berlin-Bergen 21.20-23.10

Oslo:
29. juni: Oslo-Berlin 10.00-11.35
02. juli: Berlin-Oslo 20.05-21.45


Dette er inkludert i prisen:

· 4 dagers tur med 3 overnattinger på 4* hotell i sentrum av Berlin
· 1 konsert med Berliner Philharmoniker, gode billetter
· Guidet sightseeing i Berlin
· Buss t/r flyplass og t/r konsert
· Frokost på hotellet hver dag
· Fly t/r Bergen - Berlin eller Oslo - Berlin
· 2 stk innsjekket bagasje
· Alle flyskatter og -avgifter
· Norsk reiseleder

Det er også mulig med utreise fra andre byer i Norge og Sverige.

Fordelspris:
Pris pr person i dobbeltrom: 9.590,-.
Tillegg for enkeltrom: 490,- pr natt.

Prisen er basert på minst 25 deltagere. Begrenset antall plasser. Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på e-postadresse: post@travelmaker.no. Du kan også ringe tlf. 997 49 868.

NB! I tilfelle evt kansellering av konserten, refunderes kun billetten til forestillingen. Vi tar forbehold om endringer og justeringer i programmet og konserten.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny