Portugal gruppe
Øvrige fornøyde kunder

Øvrige fornøyde kunder

Operaturer:

Andrea Bocelli i Toscana 2018:
"Takk til dere for en fantastisk tur! Sitter igjen med masse inntrykk og flotte opplevelser. Fra guiding i Pisa, opera i fantastiske omgivelser, byvandring og utrolig dyktig guide i Lucca, til en helt magisk avslutning på vingård med flotte folk. Nei, dette kommer jeg til å leve på leeenge." "Var en enastående upplevelse att se detta på plats. Dom fantastiska vyerna som man bara hört talas om tidigare och sen en opera med ljud och ljusshow i världsklass."

Operaturer til Verona 2018:
"Svært fornøyd med turen - meget gode reiseledere". "Trevlig resa. Välorganiserad. Suveränt läge på hotellet". "Hele turen var bare super". "Tusen takk for veldig hyggelig tur! Reiser gjerne med TravelMaker igjen!" "Jeg anbefaler TravelMaker stadig vekk!" "Hyggelig reisefølge og gode reiseledere! Barberen i Sevilla var morsom - velkomstmiddagen var i supre lokaler med fantastisk mat! Bra valg av reiselederne! Og så vinsmakingen - da hadde vi det så MORO rundt bordet at vi helst ville blitt der noen timer til! Takk for en fin tur! Meget fornøyd".

Andrea Bocelli-konsert, Berlin 2018:
"Turen til Berlin var helt magisk! Konsertområdet var enormt, samtidig som det var intimt. Guiden var en veldig hyggelig kar, pratet godt norsk og hadde en veldig avslappet informasjonsmåte. Han fikk god kontakt med alle på turen, og var veldig tilgjengelig."

La Scala, Milano, 2017:
"Å få alt til å klaffe på en tur som dette er ikke lett. men det gjorde det og det ble en fantastisk opplevelse, tilrettelagt på best mulig måte med to reiseledere som var svært hyggelige, akkurat nok til stede, kunnskapsrike og hjelpsomme. Reiseledelsen var fantastisk. Operaen i La Scala vil huskes for livet!"

"Opera i La Scala! Et minne for livet."

Verona - operaturer 2017:
"Turen var meget godt lagt opp, reiselederne inkluderende og dyktige til å legge alt til rette for oss. Jeg koste meg i dagevis og har ennå ikke sluttet å tenke på turen med glede. Anbefales."

"Vi er veldig fornøyd med turen. Akkurat passe felles aktiviteter / opplegg og fri tid. Fantastiske operaopplevelser. Kjekke utflukter. Og vi er veldig fornøyde med de kunnskapsrike og trivelige guidene Gunnar og Linda, så vi vil benytte anledningen til å takke så mye for turen."

Andrea Bocelli-konsert i Toscana 2017:
"Tusen takk for fantastisk arrangement! Dette kan dere! Bocellikonsert toppet oppholdet, og Lucca-tur med vingårdsbesøk (og masse god og morsom vin!) krydret hele turen til en god femmer! Utrolig godt gjennomført arrangement! Takker for turen, nå reiser vi videre på egenhånd et par dager!"

"Turen var helt super på alle måter! Fine og behagelige reiseledere, hotellet ok, veldig flinke lokale guider og ikke minst en fantastisk konsert!"

"Både min mann og jeg er meget godt fornøyd med turen, og konserten var ennå bedre enn vi håpet på! Begge guidene fra Travelmaker (Stig og Svanhild) var også supre."

"Fantastisk tur med bare gode opplevelser - fantastisk konsert med Andrea Bocelli."

"Tack, tack och återigen tack för att ni förverkligat en mångårig dröm hos mig på ett föredömligt sätt!
Resan till Pisa och Andrea Bocellis konsert var i alla led toppen. Trots tryckande hetta servade ni oss gäster med omsorg, kärlek och humor.

"Tack alla medresenärer och ett stort tack till Stig, du är verkligen en glädjespridare!"

"Mycket bra och minnesvärd resa.Trevliga resekamrater och reseledare/arrangörer Rekommenderar starkt!"


Mange fornøyde kunder på en av våre operaturer til Verona i sommer (2016):
- Personlig og positiv oppfølging fra reiselederne, meget bra
- Reiselederne var helt suverene, omtenksom til 1000
- Ikke forandre på noe. Alt fungerte 100%. Veldig trivelig og perfekte reiseledere
- Takk for en hyggelig tur
- En flott tur og opplevelse! Sender venner neste år
- En fin og lærerik tur

Flere fornøyde kunder på en av våre andre Verona-turer 2016:
"Operaopplevelsen i Arena di Verona var fantastisk. Vi har storkost oss!". "Hjertelig takk for en særdeles fin tur. Vi reiser hjem med masse opplevelser og inntrykk. Og enda større operaglede". "Godt opplegg, godt organisert og godt gjennomført!".
"En herlig tur - tusen takk!". "Meget fornøyd med opplegg og gjennomføring!". "Kjempefin tur". "Kunnskapsrike reiseledere og meget dyktig guiding". "Strålende tur". "Meget fornøyd". "Över förväntan. Fantastisk!".

Andrea Bocelli-konsert i Toscana 2016:
"Vi er meget godt fornøyd med turen! Flinke guider og lokalguider, flinke sjåfører og gode busser, å bo så sentralt var helt flott, hotellet var gammelt, men flott. Det MORSOMSTE var lunsjen på vingården, men det er kanskje ikke så rart da det var masse god vin og god mat! :). Det mest FANTASTISKE var selvfølgelig konserten! Vi fikk gode plasser, (det skjønte vi da vi så hvor mye folk som var der) jeg var spent på lyden, men den var perfekt! Nå er ikke opera vår førstevalg i sang/musikk, men vi nøt konserten til fulle! Å sitte der i varmt fløyelsmørke å se og høre Andrea med sine operavenner, var ubeskrivelig. Å så hadde han et helt sirkus med seg! Slangemenneskene tok pusten fra oss! Da vi ruslet oppover bakken etter konserten, kom plutselig to ryttere opp ved siden av oss og den ene var Andrea Bocelli!! Hele denne kvelden var ubeskrivelig flott og dette kommer vi alltid til å huske. Takk for at vi fikk oppleve dette".

Andrea Bocelli-konsert i Malaga 2015:
"Da er vi vel hjemme etter en flott tur til Malaga med Andrea Bocelli-konsert. Flott hotell, flott og nydelig tur til Ronda med en fantastisk svensk guide (tror hun het Birgitta senora de Murcia...) Utrolig flink dame som vi hadde til byvandringen også. Restauranten vi spiste på første kvelden hadde nydelig mat. Summa sumarum en flott tur. All ros til den fantastiske guiden vi hadde - la senora".

"Turen til Malaga var et kjempebra opplegg, med Bocelli- konserten som en fantastisk opplevelse vi aldri vil glemme.
Dagen til Ronda var også super og en fantastisk guide som kunne mye. Ellers var det fint avpasset med fritid på egenhånd. Vi storkoste oss og stiftet mange nye bekjentskaper. Så hvis dere kommer opp med noe lignende igjen, blir vi gjerne med igjen til neste år.


Operatur til Verona 2015:
"Fantastisk hyggelig tur. Godt program og bare gode opplevelser". "Behagelig reiseleder med mye kunnskap. Service på topp". "Avslappet og kunnskapsrik reiseleder. Hotell meget bra". "Fantastiske opplevelser i operaen. Godt valg av forestillinger". "Glimrende beliggenhet på hotellet".

"Profft opplegg!". "Flott program. Hyggelige og kunnige reiseledere". "Guiden i Venezia var engasjert og kunnskapsrik". "En stor opplevelse!!". "Flinke reiseledere". "Reiseledere var på topp". "Veldig bra opplegg og Gunnar og Pål har tatt godt vare på oss. Er imponert over deres kunnskap ift Verona og Italia".

"Hjertelig takk for en fantastisk tur! Alt var perfekt lagt opp fra a til å, og her er det ikke mye å forbedre. Takk også til de utmerkede guidene!".

"Turen var helt fantastisk med et meget profesjonelt opplegg som begge reiselederne har all ære av. Begge to er meget kunnskapsrike og ga oss hele tiden flott informasjon under hele turen. Det er ganske sannsynlig at vi bestiller tur gjennom dere en annen gang også for TravelMaker er et meget flott turoperatør."

Andre turer og arrangementer:

Sicilia:
"Vi har sjelden opplevd at absolutt alle deltakerne har vært strålende fornøyde, men det gjorde vi denne gangen. Sicilia og opplegget rundt turen var upåklagelig og turen kan ubetinget anbefales! Variasjonen i opplevelser og dagsmål under turen. Dette inntrykket er unisont blant deltakerne. En flott og variert tur med dyktig guide og eminent bussjåfør." "Velorganisert og informativ tur! Valuta for pengene. Har vært rundt på alle «must see» stedene på Sicilia. Bra hoteller med basseng og sjøbad, og ikke minst lunsjer på steder som lokal guide organiserte." I juni 2018 arrangerte TravelMaker en ukes rundtur på Sicilia for Postpensjonistene i Oslo.

Sicilia:
"Takk for en fin og opplevelsesrik tur. Guiden fortalte mye utenom programmet og vi fikk et godt innblikk i hvordan det er å leve der. Sjåføren var godt kjent og nevnte steder vi kjørte forbi/kjørte innom. Vinsmakingen ble godt mottatt. Assistanse på flyplassene fungerte bra. Guide Anna Rudh – gir vi den beste anbefaling. Veldig fornøyd totalt med opplegget!" Postpensjonistene på Hedmark dro på rundtur på Sicilia juni 2019.

Riga (julemarked):
"Her kommer en «førstereisgutts» inntrykk fra førjulsturen til Riga. Innrømmer at jeg var skeptisk til å melde meg på min første pensjonisttur. Men, prisen var grei, opplegget så bra ut og jeg kastet meg uti det sammen med 27 andre pensjonister. Kort oppsummert ble dette en hyggelig og interessant tur. Første dagen hadde vi en byvandring og sightseeing med lokalguide. Ingunn er latvisk, men snakker godt norsk. I tillegg til å vise oss rundt i sentrale Riga med sine julemarkeder og interessante bygninger, trakk hun inn kultur, politikk og religion.
Andre dagen gikk vi på egen hånd i små grupper. Vi besøkte den russiske ortodokse katedralen, en russisk kirke, okkupasjonsmuseet og det 121 meter høye Stalintårnet med en flott utsikt over hele Riga. Og så må jeg ikke glemme de 5 flyhangarene midt i Riga med det største markedet jeg har sett med alt fra kjøtt, fisk, frukt, blomster og tøy til mange slags utstyr. Det ble også god tid til shopping, gode lunsjer, men også til en liten siesta på sengen. Dagene ble avsluttet med felles middag på utmerkede restauranter. Min honnør til reisekomiteen, Pål Møller og Ingunn. Min skepsis til å dra på tur med postpensjonistene er blåst vekk. Det er alltid interessant og hyggelig å bli nærmere kjent med reisefølget. Jeg kan derfor trygt anbefale fellesturer fremover."

Dresden (julemarked): "Pål hadde satt opp et variert program med omvisninger som omfattet alt det viktigste og satt av nok tid til egne ønsker om det så var julemarkeder, kulturelle behov eller kanskje bare slappe av I fred og ro på et egnet sted. Truls passet på oss og sørget for at vi alle var med flokken og følte oss vel. Deltakerne var alle positive og inkluderende, så turen ble et minne for livet. Ønsket om også å være med gjengen på andre turer ble bare forsterket og med Pål og Truls ved rattet føler vi oss både trygge og veldig godt ivaretatt." Julemarkedstur til Dresden for Postpensjonistene i Oslo, 2017.

Barcelona, fotballtur: "Takk for strålende tur til Barcelona, en vidunderlig by. Fotballkampen var en opplevelse av de store. Hotellet var bra og byen spektakulær. Opplegget fungerte bra og vi fikk alle en god opplevelse. Ingen problemer".

Lisboa: "På vegne av Postpensjonistforeningen i Oslo vil jeg takke for et veldig fint opplegg og en innholdsrik tur til Lisboa. Og en ypperlig guide gjorde opplevelsene enda mer minneverdige. Tilbakemeldingene fra deltakerne har alle vært ubetinget positive. Utflukter og bespisning var upåklagelige. Vi reiser gjerne med dere igjen!"


Benalmadena (Costa del Sol):
"Alle var meget fornøyd med turen. Utflukter midt i blinken. Cordoba var fantastisk. Guiden var et meget hyggelig bekjentskap. Veldig bra hotell og hyggelig by."

Toscana: "Vi hadde et fantastisk flott opphold på vinslottet. Kunne ikke vært mer vellykket. Alle var fornøyd og bare koste seg. Vertskapet var så imøtekommende på alle måter. Alberto er virkelig "proff" - meget sympatisk. Vi kommer gjerne tilbake. Middagen på restauranten var også helt topp. Tusen takk for et flott og profesjonelt opplegg." Gruppe på 15 som feiret 70-årsdag på vinslott i Toscana, 2016.

Coventry: "Tusen takk for et veldig godt turopplegg og for god oppfølging underveis. Alle var veldig fornøyde med turen, med program, hotell, guider og transport. Godt komponert opplegg med dyktige guider og serviceinnstilte bussjåfører." Norges Bygdekvinnelag reiste med TravelMaker til Coventry.

Sopot: "Vi hadde en kjempebra tur! Vi hadde en fantastisk morsom helg hvor alt av organisering fra din side gikk på skinner. Escape room var en morsom (men vanskelig:) aktivitet! Bra restauranter du hadde valgt også, spesielt The Mexican var en innertier fra alle gutta! Hotellet var veldig fint og alt av transport gikk som det skulle! Så igjen, tusen takk for en kjempejobb du har gjort! Mange av gutta mente dette var den beste gutteturen vi har hatt! Gleder meg til jeg skal arrangere tur igjen, da hører du fra meg!:)". Vennetur til Sopot i Polen.

Berlin: "Flott opplegg og prikkfritt gjennomført. Bare fornøyde deltakere." Pensjonistforening med 43 deltagere som reiste med TravelMaker på julemarkedstur til Berlin i desember 2015.

Andalucia: "Suveren opplevelse". "Totalt sett var turen for oss svært vellykket! Alle som deltok var svært vennlige og hyggelige". "Severdighetene var fantastiske. Flott guide". "Det var en fantastiska resa. De lokala guiderna på de olika sevärdheterna var helt fantastiska". "Är jättenöjd med resan". "Hyggelig reiseleder. Hun gav «hverdagen et løft», med sin herlige bruk av humor i formidlingen, hun delte sin kunnskap om spansk hverdagsliv; om mat, kultur og samfunn på en fortreffelig måte". I oktober 2015 arrangerte TravelMaker rundtur i Andalucia, Spania.

Skottland: "Det var en fantastisk tur med godt innhold både flytende og lærerikt. Reisefølget var imponert over opplegget og alt gikk på skinner. Det var passe balansert med fritid og destilleri-besøk." Hyggelig melding fra gruppe som var på whiskytur i Skottland.

Irland: "En utrolig opplevelsestur til naturskjønne Irland. En stor takk for et kjempefint turopplegg". I april 2015 arrangerte TravelMaker rundtur i Irland for en pensjonistgruppe fra Oslo.

Andalucia: Tilbakemelding fra enda en kunde på turen til Andalucia, mars 2015: "Vi er begge to meget godt fornøyd med turen og anbefaler den gjerne til andre pga : Meget god logistikk . Fine hoteller. Passe tid på egenhånd . Mye interessant kultur m.m. Reiseleder Erik Meling var meget flink og behagelig. Fint at Pål Møller var med og passet på oss. Kan ikke komme på noe som kunne vært bedre."

Andalucia: "Jeg begynner med å si meg fornøyd med turen. Det var første gang vi var på denne typen tur, tidligere har vi gjerne bestilt hotell og flybilletter på nettet, og ordnet oss selv med å kjøpe billetter til severdigheter og til guidede turer på stedet. Med fem overnattinger i fire byer er det fint når andre har ordnet hele pakken for oss, og denne pakken var tiltalende. Alle de fire byene frister til gjentakelse. Guiden vår, Erik, var kunnskapsrik og engasjerende. Eriks tilstedeværelse og guidearbeid var viktig for at turen ble så vellykket. Bussjåføren vår var virkelig profesjonell (vi har sett litt av hvert av kjøring i Syden), men vår sjåfør var både presis og defensiv i kjøringen, slik at det aldri oppsto uheldige situasjoner i trafikken. Vi er fornøyde med bussen og med hotellene. Det var en passelig porsjon med utflukter/severdigheter, og severdighetene var virkelig severdige (særlig Alhambra/Generalife). Vi fikk flott informasjon fra Erik på vei til severdighetene, og de lokale guidene var flinke. Jeg vil avslutte som jeg begynte, med å si meg fornøyd med turen. Arrangementet av turen gikk knirkefritt, slik at de storslagne severdighetene fikk komme i forgrunnen. Jeg kommer til å kose meg lenge med alle de inntrykkene turen gav meg."

Barcelona: "Meget god guiding i Barcelona og på Camp Nou. Svært interessant informasjon ikke bare om byen, men Catalonia og Spania generelt, om skoler og velferd, helsetilbud, regional nasjonalisme, arbeidsløshet osv" Utsagn fra fornøyde kunder som var på fotballtur til Barcelona forrige helg!

Berlin: "En magisk opplevelse". Tilbakemelding på konsert med Rolando Villazon i Berlin 2015.

"Opplegget ditt har vært sterkt medvirkende til den økte oppslutningen på turene". Tilbakemelding fra Postpensjonistene i Oslo, som vi har lagd flere turer for.

Meny