Vingruppe
Fornøyde vintur-kunder

Fornøyde vintur-kunder

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde kunder som har reist med oss på vintur.

Vintur til La Rioja i Spania
"Nå er noen av oss tilbake fra vår vintur til Spania og i den forbindelse vil jeg takke deg for et fantastisk opplegg. Alt fungerte utmerket. Hotellene var topp og stedet Laguardia kan trygt anbefales. Vi ønsker at du bringer tilbake en stor takk til vår guide Gentzane som var både kunskapsrik og flink og til vår sjåfør Mikael som loset oss trygt alle veier i en behagelig minibuss. Så nok en gang mange takk for supert opplegg."

Vintur Valpolicella
"Det ble en særdeles vellykket tur der alt fungerte 100% etter planen og innholdet på det som vi to jobbet frem kunne ikke blitt bedre. Jeg er ellers svært fornøyd med at alt det «tekniske» med tider, besøk ovs fungerte 100% etter planen. Når jeg ser disse 5 vingårdsbesøkene i sin helhet så må jeg si at jeg er utrolig fornøyd. Vi fikk et spenn og en variasjon i besøkene som var helt perfekt. Lille og dedikerte Corte Sant'Alda var en perfekt brytning mot gigantene Zeni, Anselmi og Allegrini. Men også de 3 store leverte alle en fantastisk opplevelse for oss. Takk for at du alltid tok deg tid og svarte på en bra og seriøs måte på alle mine utallige spørsmål." Vintur for 14 stk som besøkte Valpolicella, Soave, Bardolino og Franciacorta.

"Vi hadde en kjempefin tur. Flott opplegg. Villa Monteleone var jo i en særklasse på hele turen. Omgivelsene, maten, vinen og ikke minst fruen selv. Siste kvelden spiste vi på Ristorante Maria Callas. Det var også en utrolig spesiell opplevelse. Anbefales. Tusen takk igjen for et meget vel gjennomført opplegg. Det var full klaff på alle områder. Meget bra, hyggelig og presis service også fra sjåføren. Dette kan vi trygt anbefale."

"Da er vi hjemme etter en fantastisk vintur rundt Verona. Det er ikke ofte jeg sier det, men: Alt var perfekt. Det er moro å kunne sette seg på flyet hjem etter et så profesjonelt opplegg som det vi har vært med på. Hotellet var langt bedre en hva jeg forventer av et italiensk 3 stjernes hotell. Stort rom, kjempefint bad, bra frokost og imøtekommende personal. Vingårdene gav oss fantastiske omvisninger og historiske oppdateringer, samt smaking av høy klasse. Den som tok kaka var Lucia Raimondi og Villa Monteleone. Det var med nød og neppe jeg fikk mine venner med videre. Så mange takk for hjelpen denne gangen. Vi kommer snart tilbake."

"Vil bare fortelle at vi er veldig fornøyde med turen til Verona.
Byen var flott, hotellet fint, veldig flink sjåfør og selvfølgelig vinsmaking som var informativ og med mange gode viner å smake på. Pluss noen viner med hjem til å nyte en høstkveld."

"Vi hadde en utrolig fin langweekend i Verona! Turen ble bedre enn forventet, ikke minst besøket på vingården Monteleone var veldig bra! Sjåføren var også veldig, veldig hyggelig, omtenksom og serviceminded! ...og Verona, dit vil jeg dra igjen, har veldig lyst å oppleve en opera på Arena! Veldig spenne by med alt det gamle og alle de spennende butikkene, masse hyggelige spisesteder og kort vei til Venezia"

"Besøket på vingårdene var helt fantastisk. God bredde, store og små og bussene med flotte sjåfører fungerte topp. Vingårder fra 35000 flasker/år til 7 mill. pr./år. Lunchen på Villa Monteleone var helt outstanding. Kvalitet på alt fra mat til vin. Meget bra og interessant. Cantina di Soave var også bra. Alle guidene snakket et meget forståelig engelsk."

"Takk for en fantastisk tur til Verona! Veldig bra restauranter."

"Supert! Kjempetur! En svært hyggelig og usnobbete tur. Reiselederne kan mye om både kultur og vin Et helt glimrende reiseleder team. Dere utfyller hverandre på en morsom og flott måte. 8 retters middagen var fantastisk. Vinkjellerbesøket i Bottega Vini var også et minne for livet. Fikk mye mer ut av turen enn hva jeg hadde forestilt meg på forhånd. 12 av 10 poeng. En fantastisk tur på alle måter. Håper det kan bli mange turer med dere to, meget behagelig."

"Har vært fornøyd under hele prosessen, fra planlegging og selve turen! Vi følte oss tatt vare på og trygge på opplegget hele tiden (topp score på alle punkter)!! Vi takker for en flott tur og god service. :-)"

"Veldig fornøyd med den service dere har vist oss! Gode på respons er dere også. Godt fornøyd med hotellet, turen til vingårdene, sjåføren, kjempebra anbefalinger av restauranter!"

"Alle i gruppen var veldig fornøyd og høydepunktet var Serego Alighieri. Fantastisk atmosfære og hyggelig guide. Og så den flotte oppdekkingen til lunsj. Selve vinen er jo også kjempegod, men det var nok «stoltheten» fra de ansatte på vingården som var imponerende. Derav følger jo servicen. Ellers er jo Verona en super by.""Det ble en meget vellykket tur – takk for hurtig og god service som gjorde det mulig. Veldig fin blanding av vingårder vi besøkte; alt fra familiehobbyen til stor industriell aktør"

"Supert!". "Kjempetur!" "En svært hyggelig og usnobbete tur. Reiselederne kan mye om både kultur og vin." "Et helt glimrende reiselederteam. Dere utfyller hverandre på en morsom og flott måte." "8 retters middagen var fantastisk. Vinkjellerbesøket i Bottega de Vino var også et minne for livet." "En fantastisk tur på alle måter. Håper det kan bli mange turer med dere to, meget behagelig."

"Vi hadde en kjempefin tur. Hotellet var fint, rent og fint. Vi brukte søndag og mandag til å gå rundt i Verona. Veldig koselig by, mange små koselige gater og små koselige barer og spisesteder. Tirsdag var vi på vinturen og koste oss godt. Begynte på vingården med litt omvisning og innføring i vinproduksjon. Dette var et lite koselig sted med masse ro og harmoni. Fruen selv var veldig interessant og flink til å fortelle. Vi fikk servert en god lunsj med tilhørende viner. Bussen tok oss med opp i høyden så vi fikk se området rundt, der så vi også endel av Gardasjøen. Så gikk turen til Soave, som var noe helt annet, men også interessant. Her fikk vi prøvesmake 3 forskjellige viner. Deretter dro vi tilbake til Verona og bussen tok nok en avstikker opp i høyden så vi fikk se byen fra oven, det var veldig fint. Veldig fornøyde med den sjåføren vi hadde. Hele denne turen er noe vi kan anbefale til andre."

Vintur til Toscana
"Vinklubben Bollinger 98 vil gjerne anbefale Vinturer.no som arrangør. De forstår fort hvilke ønsker vi har, og ønskene oppfylles, og vel så det! Vi har hatt mange vinturer, og to av disse med Vinturer.no. Vi gjør det gjerne igjen."

"Takk for et flott opplegg med varierte vingårder med hyggelige guider. Transport og hotell fungerte også glimrende og alle ni var kjempefornøyde. Vi har hatt det fortreffelig hele veien med god vin, mat og kultur i en flott blanding. Forventningene er tilfredsstilt på alle måter."

"En fantastisk uke på vingården. Oppholdet har vært vellykket på alle måter og også overgått alle forventninger. Både vi og flere av våre gjester vurderer å komme tilbake i andre anledninger. Spesielt vil vi understreke den gode servicen vi fikk både på restauranten og fra jentene i resepsjonen. Været viste seg fra sin aller beste side slik at barna kunne kose seg i bassenget. For oss voksne ble det tid til mange utflukter til omliggende byer. Vi fikk også en omvisning med historikk og vinsmaking på stedet som alle satte stor pris på. Vi vil også fremheve besøket på vingården Il Cocco. Besøket skulle i utgangspunket vare i drøye 2 timer, men det endte opp med 4 timer med tur ut blant vinrankene og utdypende forklaringer på alt som hadde med vinproduksjon å gjøre. Alle var svært begeistret for entusiasmen eieren viste. En lunsj med flere retter falt også i veldig god smak. Kan absolutt anbefales hvis man er ut etter litt mer enn bare vinsmaking. Takk for innsatsen du har gjort som gjorde dette til en uforglemmelig uke."

"Da er vi tilbake etter en fantastisk tur til Toscana. Vi hadde en utrolig tur til Verona med besøk i Soave og Valpollicella samme tid i fjor, men denne turen til Toscana overgikk alle forventninger. Leverandørene var proffere med omvisere som snakket flott engelsk. Maten var bra, og ikke minst Liv, guiden fra Vrådal i Telemark, som var mer italiensk enn alle italienske damer til sammen, gjorde en god jobb. Liv var en fantastisk Guide. Bussene var komfortable, vinprodusentene var av en annen verden. Knallproft opplegg. Jeg lovet å hilse fra alle og takke for en fin tur."

"Besøk på vingårdene med omvisning og vinsmaking gikk helt utmerket. Lunsjen på Banfi var et høydepunkt og maten og vinen var en gourmetopplevelse. Takk for hyggelig samarbeid, planlegging og gjennomføring av vår vintur til Toscana".

"Dette var første gang vi var med på en gruppereise, og det ga mersmak! Ferien på to dager pluss helg var årets sommerferie for oss, og den ble svært vellykket takket være dere! Fin stigning i programmet, fin balanse i tidsbruken, flotte reisemål – og hyggelige turkamerater. En nytelse – på alle måter, og lærerikt! Vel verd pengene. Igjen tusen takk til dere begge for flott innsats og resultat!"

"Vingården var mye finere enn vi trodde og de har virkelig gitt service. Alt har gått på skinner!".

"Vinklubben vår var veldig fornøyd med oppholdet i Toscana. Opplegget var veldig bra, og vi takker for hjelpen med opplegg av turen."

Vintur til Piemonte
"Vi vil med dette nok en gang få takke deg for noen uforglemmelige dager i Piemonte. Disse dagene sammen med deg har vi lært mer om vinproduksjon og viner enn vi har gjort på de 38 årene vi har hatt vår vinklubb. De utvalgte vinprodusentene vi besøkte var fantastiske og vi fikk anledning til å bli kjent med mange gode viner og druetyper vi fra før ikke kjente. Vi fikk også anledning til å bli kjent med det flotte landskapet og flere byer i området. Ja, selv La Morra fikk vi besøkt. Besøket på «La Casa del Trifulau», var også en fantastisk opplevelse. Fra å oppleve hvordan man finner trøfler til å få smake de sammen med andre lokale spesialiteter. Du klarte også å lære oss en hel del om Piemonte og Italias historie, ja selv 1861 kommer jeg ikke til å glemme. I hele tatt var ditt opplegg for disse dagene mer enn hva vi hadde forventet. På vegne av mine venner i Vinklubben Bella Rosa, TUSEN TAKK, vi får håpe vi får anledning til å komme tilbake til deg og Piemonte ved en senere anledning."

"Vi hadde en meget utbytterik tur til Piemonte full av innhold. Alt gikk på skinner, alt stemte. Besøket hos Marchesi di Barolo ble høydepunktet. Der følte vi oss skikkelig priviligerte. Guiden Fabrizio var helt topp. Svært bra også på Cantine Sobrero vennlighet og en atmosfære av kommersielt fravær. Besøket på Fontanafredda var svært lærerikt med dyktig guide og godt opplegg for smaking i etterkant. Sjåføren og busselskapet var topp. Blid, serviceinnstilt og med svært behagelig kjøring på slingrete veier.

Vintur til Bordeaux
"Turen var svært vellykket. Alle koste seg og arrangementene var vellykket. Vil fremheve guiden, som kjørte oss i 2 dager, han var kunnskapsrik og snakket høyt og tydelig engelsk. Meget hyggelig bekjentskap, som vi ga litt ekstra! Totalt en flott tur, som jeg vil takke deg for! Du har alltid vært tilgjengelig og rask med tilbakemelding. Vi kommer sikkert til å ha forretning igjen og vil anbefale deg/dere til mine bekjente."

"Hei! Her kommer en tilbakemelding på vår flotte vintur! Alle var enige om at turen var flott lagt opp, det ville de at jeg skulle melde tilbake til deg. Vingårdene som var plukket ut var alle veldig bra, og forskjellige. Den første vi var på gikk tiden alt for fort, og vi var nødt til å be sjåføren ringe til restauranten og be om en halvtime utsettelse på lunsjen. Lunsjen denne dagen var veldig god! Vi fikk rikelig med vin. Siste vingård dag to var veldig bra, omviser var gift med damen som var eier, han var halvt svensk/ halvt spansk, og vi hadde en hyggelig runde med svensk guiding. De laget både rød, rose og hvit, og vi fikk smake alle. Vi fikk også god lunsj dag to, i en hyggelig bakgård midt i byen St Emilion. Hotellet var lite og koselig og lå sammen med mange andre hotell, fint å sitte samlet ute når vi hadde tid, helt greit med banen til byen. Sjåføren vi hadde på vinsmakingen var veldig hyggelig, han snakket litt engelsk, så han fortalte en del når vi kjørte, han tok en ekstra runde i et område for å vise oss de flotteste vinslottene, med verdens dyreste viner, tror jeg. Hilsen en fornøyd gjeng i Bollinger 98"

"En meget fin og lærerik tur." "En super tur!" "Takk for en meget hyggelig tur til Bordeaux." "Har allerede anbefalt dere til andre." "Meget fornøyd". Hyggelige tilbakemeldinger fra påmeldingstur til Bordeaux 2018.

"Vi hadde en kjempefin tur, og opplegget var veldig bra. Transporten gikk etter planen, og guiden var et meget hyggelig bekjentskap. Ellers er vi meget godt fornøyd. Takk igjen for fint opplegg."

Vintur til Rhone og Chateauneuf-de-Pape
"Vi lærte om både kultur med dyktig guide og om vin i Pavens nye slott. Du hadde helt rett i at guidene var viktig for vårt opphold. De virket kunnskapsrike og serviceminded begge to. Slik gikk to dager til med fine opplevelser, god mat og vin. Særlig byen Uzes var hyggelig uten for stort innslag av turisme. Dit kan vi tenke oss å reise tilbake til og overnatte.Siste dagen var det flott å få en tur til kysten med en liten gammel landsby og båttur. Vi er stadig kjempefornøyd med opplegget og kommer nok tilbake om noen år."

Vintur til Porto
"Ja, da er vi hjemme igjen etter en fin tur til Porto og Duero-dalen. Vi har hatt sol og blå himmel, kjempe fint vær ca 30 gr. Alt har klaffet, som vanlig. Porto er en fin by og kan anbefales. Vi fikk en kjempefin tur rundt i Porto og fikk se det meste av byen. Og som planlagt smakt på noen gode portviner. Samt med en fin lunsj midt på dagen. Guiden vår, Isabell, var meget dyktig og meget hyggelig så vi hadde en fin dag sammen med henne. Hun kan virkelig anbefales. Turen på Duero var også en stor opplevelse. Hotellet var meget bra. Som vanlig er vi meget godt fornøyd med ditt opplegg. På vegne av oss alle 9 vil vi få takke for en kjempefin tur og turopplegg."

"Da er Vinlund, Kristiansand vel hjemme etter noen begivenhetsrike dager i Portugal (Porto og Douro). Alt har gått "på skinner". Programmet gikk helt etter plan. Besøk, smakinger, måltider har vært meget bra, masse serviceinnstilte folk. Litt mye mat kanskje, men det har også med det kjøkken de vil vise med stor grad av raushet (inkl mange appetitt-vekkere) – og god variert meny gjennom dagene. Hotellene var også bra. Betjening på begge hotell var svært positive og hyggelige. Olivenprodusenten var svært intressant og kan anbefales, likeså våre vinbesøk. Stort engasjement fra alle involverte. Gruppen har vært kjempefornøyd. Guiden Niura ga vårt opphold en ekstra dimensjon, så henne anbefaler vi på det varmeste, kunnskapsrik, blid og trivelig. Vår faste sjåfør brakte oss også trygt rundt på til dels krevende veier og var blid hele veien. Vi takker for opplegg og en fin tur, vi tør godt anbefale dere til andre. Takk for alt opplegg."

"Vi ser tilbake på dette som en svært vellykket tur med god tilbakemelding fra alle deltagerne. Svært hyggelig og tjenestevillig bussjåfør. Meget bra båttur på Douro-elven med mat og drikke. Hotellstandard fullt tilfredsstillende. Veldig bra lunsj i Porto."

Vintur til Penedes i Spania
"Vi var svært godt fornøyd med vinslottene vi besøkte. Mye flott informasjon, og dyktige folk som kunne sitt fag. Omvisningen på Nadal vinslott var kjempeflott. Her fikk vi informasjon fra vinstokkene ble plantet. Betydningen av blanding av druer fra unge og gamle druestokker. Produksjonen av Cava, vinkjelleren med alle flaskene som skulle snus hver dag. Og til slutt høydepunktet med vinsmakingen. Lunsjen på lørdagen i landsbyen Cal Pau Xich var super god! Lørdagskvelden i Villafranca med levende dansemusikk på torget var en kjempe hyggelig overraskelse. Det å ha med guide + følgebil på tur var helt topp. Vi følte at vi ble svært godt «passet på». Alle var kjempefornøyde."

Tur til Cognac
"The lady in charge" der nede gjorde en knalljobb med å lose oss gjennom et flott program, hotellet var storveis og de ansatte likeså! For ikke å snakke om maten! Helt fantastiske måltider som dukka opp på tallerkenen:). Rett og slett en helg utenom det vanlige! Avslutningsvis vil jeg nevne dagen hos Braastad. En helt utrolig gjestfrihet, avslappende stemning og interessante historier/betraktninger rundt Cognac-produksjon. Turens høydepunkt!".

"Vi hadde en fantastisk tur, med sykkelturen på fredagen som det absolutte høydepunkt. Vår franske guide fortjener all honnør. Hun var veldig tålmodig og tilpasningsdyktig. I tillegg hadde hun stor kunnskap om det meste, og stod aldri fast når vi spurte om noe. Terningkast 6 Hotell og plassering i Cognac og Bordeaux var bra. Besøket hos Braastad var et av turens høydepunkter. Sykkelturen på jubileumsdagen var turens absolutte høydepunkt. Dette skyldtes mye folkene som arrangerte dette. De var meget fleksible underveis. Ellers så fikk vi mange uforglemmelige opplevelser denne dagen."

Meny