Operatur til Verona. Aida og Carmina Burana. 8.-11. august 2014

Operatur til Verona. Aida og Carmina Burana. 8.-11. august 2014

Bli med Operaturer.no/TravelMaker på en av de flotteste musikkopplevelsene i Europa, Arenaen i Verona med forestillingen Aida og Carmina Burana. På denne operaturen får dere oppleve begge disse fantastiske forestillingene fra gode, nummererte sitteplasser på det imponerende romerske amfiteatret som ble bygget for 2000 år siden.

 • Opplev Aida av Guiseppe Verdi og Carmina Burana av Carl Orff som spilles kun denne ene dagen, fra gode seter på den fantastiske Arenaen i Verona
 • Bo på hotell bare 200 meter fra Arenaen
 • Utflukt til Gardasjøen inkludert
 • Velkomstmiddag
 • Opplev kultur, musikk, historie, god mat og vin
 • Fly med Norwegian fra Oslo
 • Norsk reiseleder

En ekstra fordel med å reise med Operaturer.no er at vi bor i selve Verona, bare 200 meter fra arenaen! Istedenfor en lang busstur midt på natten til et hotell langt utenfor byen, kan man rolig spasere tilbake til hotellet på 3-4 minutter etter at operaforestillingen er over. Forestillingene vi har sikret oss gode billetter til er Carmina Burano som spilles 9. august og Aida den 10. august.

I tillegg til forestillingene er en utflukt til Gardasjøen inkludert i prisen, hvor vi besøker den fascinerende og befestede byen Sirmione. I tillegg blir det rikelig tid til å oppleve alle severdighetene i Verona, den byen i Italia som inneholder flest historiske monumenter utenom selve Roma.

Det vil også være mulig å delta på frivillig vinsmaking med flotte viner fra Valpolicella distriktet.

Verona er en av de flotteste og hyggeligste byene i Nord-Italia. Selv om tiden på ingen måte har stått stille her, føler man likevel at fortiden er nær. På markedsplassen Piazza delle Erbe selges fremdeles frukt og grønnsaker fra markene rundt byen, og på Piazza Bra finner man det imponerende romerske amfiteatret, der gladiatorer en gang i tiden kjempet mot løver. Nå brukes arenaen til fantastiske operaforestillinger hele sommeren. Verona er også kjent som Romeo og Julies by og en av de aller mest populære turistattraksjonene i byen er Julies hus. Verona kan også friste med bra shoppingmuligheter, historiske byggverk, spennende kultur og selvfølgelig kulinariske mat- og vinopplevelser.

Vi skal bo på Hotel Mastino, et 3* hotell med særdeles god beliggenhet, bare 100 meter fra Piazza Bra, den flotteste plassen i Verona. Her ligger den romerske arenaen der operafestivalen foregår og her finner man også en lang rekke hyggelige kafeer og spisesteder.

 

Program for turen:

Fredag 8. august:
 Fly fra Oslo med Norwegian. Buss til Verona og innsjekk Hotel Mastino 3*. Felles velkomstmiddag i Verona.

Lørdag 9. august: Frokost på hotellet. Halvdags utflukt til Gardasjøen og Sirmione med båttur. Frivillig vinsmaking og lunsj (ikke inkludert). Forestilling på Arenaen – Carmina Burano.

Søndag 10. august: Frokost på hotellet. Denne dagen kan man utforske Verona på egen hånd. Byen har veldig mange interessante severdigheter, koselige fortausrestauranter og gode shoppingmuligheter. Alt ligger bare få minutters spasertur fra hotellet. Operaforestilling på Arenaen – Aida av Guiseppe Verdi.

Mandag 11. august: Frokost på hotellet. Utsjekk og buss til Milano. Hjemreise med Norwegian.

 

Flytider:
DY1876 08AUG OSLMXP 1040 1320
DY1877 11AUG MXPOSL 1355 1635


Dette er inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo – Milano
 • 4 dagers tur med 3 overnattinger på 3* hotell midt i sentrum av Verona
 • Frokost på hotellet hver dag
 • Felles velkomstmiddag på restaurant i Verona
 • 2 forestillinger med gode, nummererte billetter
 • Halvdags utflukt til Gardasjøen og Sirmione. Båttur på Gardasjøen
 • Buss t/r flyplass og utflukt
 • Norsk reiseleder på hele turen
 • Alle flyskatter og –avgifter

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise. Ingen skjulte kostnader. Hos Operaturer.no/TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen. Norsk reiseleder er med på hele denne turen, som er spekket med interessante opplevelser og utflukter.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på e-postadresse: post@travelmaker.no. Du kan også ringe telefon 41 42 23 67.

Se ellers våre generelle vilkår og betingelser.

TravelMaker as er selvsagt medlem i Reisegarantifondet. TravelMaker tilbyr reiseforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.

Meny