Real Madrid – Liverpool 4.11.2014. Champions League

Real Madrid – Liverpool 4.11.2014. Champions League

Bli med TravelMaker til høstens storkamp i Champions League, når tittelforsvarerne Real Madrid møter Liverpool på hjemmebane. Real Madrid og Liverpool er to av gigantene i europeisk fotball. Real Madrid har vunnet Champions League / Europacupen 8 ganger, mens Liverpool har 5 triumfer i den gjeveste klubbturneringen i verden. Sist gang de møttes vant Liverpool begge oppgjørene. Nå venter en hel fotballverden på høstens gigantoppgjør i Champions League. TravelMaker har et begrenset antall billetter til storkampen og tilbyr ferdig turopplegg med kampbillett, fly, hotell, buss og reiseleder.

Madrid er en av Europas beste destinasjoner når det gjelder uteliv. I byen er det flere barer enn i hele Norge. Spanjolene selv elsker å gå på tapasrunde i byen, der man går fra bar til bar og kan velge mellom utallige delikatesser. I Madrid finner man også verdens eldste restaurant, et  fantastisk matmarked og gode vinbarer. Byen huser også noen av verdens flotteste kunstmuseer, historiske monumenter og Spanias største varehus.

PROGRAM:

Mandag 3. november: 
Avreise Oslo Gardermoen med direktefly til Madrid. Vi møtes av reiseleder fra TravelMaker flyplassen og kjører med buss til hotellet i sentrum av Madrid med kort gangavstend til restauranter, shopping og severdigheter. 

Tirsdag 4. november:  
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon, før det er klart for kamp mellom Real Madrid og Liverpool på Santiago Bernabeu stadion.  

Onsdag 5. november:
Frokost på hotellet. Utsjekk og transport til flyplassen for hjemreise til Norge.

N.B. Turen er utsolgt. Forespørsler tas imot med forbehold.

Inkludert i prisen:

  • Fly Oslo-Madrid t/r med Norwegian
  • Alle flyskatter og -avgifter
  • Innsjekket bagasje på flyet
  • Buss t/r flyplass-hotell
  • 2 netter i dobbeltrom på 3* hotell i sentrum av Madrid
  • Frokost på hotellet hver dag.
  • Billetter (kategori 3-billetter) til kampen Real Madrid - Liverpool på Santiago Bernabeu 4. november 2014.

Reiseleder fra TravelMaker: Pål Christian Møller

Pris pr person i dobbeltrom: På forespørsel.

Tillegg for enkeltrom: kr 490,- pr natt.  

Flytider med Norwegian:
DY5415 03NOV OSL-MAD 1230 1615
DY5414 05NOV MAD-OSL 0800 1145

Utreise fra andre byer er også mulig mot pristillegg.

Ved påmelding må hele turprisen betales innen 7 dager. Ingen skjulte kostnader. Hos TravelMaker er flyskatter og -avgifter, samt innsjekket bagasje inkludert i prisen.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på post@travelmaker.no.  Du kan også ringe telefon 957 69 000 / 997 49 868. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

 

Meny