Andrea Bocelli – konsert i Marbella 21.-25.8.2015

Andrea Bocelli – konsert i Marbella 21.-25.8.2015

Andrea Bocelli er en av verdens mest berømte tenorer. 22. august holder han konsert i Marbella på den spanske solkysten. Operaturer.no / TravelMaker har sikret seg et begrenset antall nummererte billetter til denne konserten, som er svært ettertraktet.

I Marbella arrangeres hvert år den internasjonale Starlite-festivalen.  Årets høydepunkt er konserten med Andrea Bocelli 22. august og vi er stolte av å kunne tilby denne helt spesielle opplevelsen for våre kunder.         

På denne turen flyr vi med Norwegian til Malaga, der vi også skal bo. Malaga er en veldig flott by med mange gode restauranter, shoppingmuligheter og kulturtilbud. Forrige århundres mest berømte kunster, Pablo Picasso ble født her og byen huser sitt eget Picasso-museum, i tillegg til at man også kan besøke huset Picasso ble født i. Blant mange andre severdigheter i Malaga finner vi den mauriske borgen og slottet Alcazaba med fantastisk utsikt over byen, den imponerende katedralen og romerske utgravinger.  En profesjonell guide tar oss med på en interessant byvandring i denne spennende byen.

Vi skal også på en flott utflukt til den vakre byen Ronda. Byen ligger på kanten av en høyslette over et dramatisk juv, som deler byen i to. Ronda regnes som tyrefektingens vugge og her finner man Spanias eldste tyrefekterarena og et interessant museum om tyrefektingens historie. Etter besøket i Ronda, drar vi til en flott vingård, der vi får omvisning og smake på noen av stedets egne viner.

Det er også satt av tid til å oppleve mer av Malaga eller nærområdet på egen hånd, museumsbesøk, shopping og annet.

Norsk reiseleder er med på hele turen.

PROGRAM:

Fredag 21. august:
Avreise Bergen Flesland kl 09.20. Etter en mellomlanding i Oslo ankommer vi Malaga flyplass kl 15.40. Reiseleder tar oss med til hotellet i sentrum av Malaga for innsjekking.  På kvelden er det tid for en hyggelig velkomstmiddag på en av byens restauranter.

Lørdag 22. august:
Frokost på hotellet. Vår skandinavisktalende guide tar oss med på en spennende byvandring i Malaga. På kvelden er det tid for turens høydepunkt: Andrea Bocellis konsert i Marbella. Buss kjører oss begge veier.

Søndag 23. august:
Frokost på hotellet. Denne dagen er vår fridag på denne turen. Noen vil nok ta turen opp på det mauriske slottet og borgen på toppen av åsen over Malaga eller besøke noen av byens flotte museer. For andre frister det kanskje mer med en tur til stranden.

Mandag 24. august:
Frokost på hotellet. Heldags utflukt til Ronda, en av Spanias eldste byer. Profesjonell, skandinavisktalende guide er med oss på turen. Lunsj på egen hånd. Besøk på vingård med omvisning og vinsmaking. Kvelden i Malaga til egen disposisjon.

Tirsdag 25. august:
Frokost på hotellet.  Dagen til egen disposisjon. Sent på ettermiddagen kjører bussen oss til flyplassen for hjemreise kl 20.00 med direkte fly til Bergen Flesland, der vi lander kl 23.50.

Inkludert i prisen:

·         Fly Bergen-Malaga t/r

·         Alle flyskatter og –avgifter

·         2 stk innsjekket bagasje

·         Nummerert billett til Andrea Bocelli-konsert 22. august

·         4 netter på 4* hotell i sentrum av Malaga

·         Frokost på hotellet hver dag

·         Velkomstmiddag

·         Sightseeing / byvandring i Malaga med profesjonell guide

·         Utflukt til Ronda med buss og profesjonell guide

·         Vingårdsbesøk

·         Buss t/r Andrea Bocelli-konsert

·         Buss t/r flyplass-hotell

·         Norsk reiseleder fra Operaturer.no / TravelMaker er med på hele turen

Flytider:
DY 611  21 AUG  Bergen-Oslo         0920-1015
DY5553 21 AUG  Oslo-Malaga        1135-1540
DY1753 25 AUG  Malaga-Bergen    2000-2350

Det er også mulig med utreise fra andre byer i Norge.

Pris for BT Fordel-kunder:
Pris pr person i dobbeltrom: 12.950,-.
Tillegg for enkeltrom: 850,- pr natt.
Ekspedisjonsgebyr: kr 75,- pr faktura.

Prisen er basert på 30 deltagere. Begrenset antall plasser.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager.  Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

Ingen skjulte kostnader. Hos Operaturer.no / TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt Operaturer.no / TravelMaker på e-postadresse: operaturer@travelmaker.no eller tlf. 99 74 98 68. 

N.B. I tilfelle evt kansellering av konserten, refunderes kun konsertbilletten.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

TravelMaker anbefaler alle våre kunder å tegne egen forsikring. Vi tilbyr reise- og avbestillingsforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.

Meny