Operatur Toscana - Puccini-festival - 10.-13.8.2016

Operatur Toscana - Puccini-festival - 10.-13.8.2016

Giacomo Puccini er komponisten bak mange av verdens mest berømte operaer. Hvert år arrangeres det en egen operafestival i byen der den store komponisten bodde i 30 år og der han skrev noen av sine mest kjente komposisjoner. Operaturer.no / TravelMaker har sikret seg billetter til 2 av hans mest berømte operaforestillinger – Tosca og Turandot, som oppføres på den imponerende utendørs-arenaen ved den vakre innsjøen Massaciuccoli, litt nord for Pisa.

I tillegg til de 2 flotte operaforestillingene, skal vi være med på en interessant byvandring i den sjarmerende byen Lucca, der Puccini vokste opp. Vi skal selvsagt også besøke huset han ble født i, som nå er et museum til ære for byens store sønn.

På denne turen til Toscana skal vi bo i Montecatini Terme, en av Italias mest kjente spa-byer. Byen ligger midt mellom Firenze og Lucca og vi skal bo på det hyggelige Hotel Francia & Quirinale, et 4* hotell med eget utendørs svømmebasseng.  Det er også tid til å besøke Firenze og andre byer i nærheten på egen hånd.

Norsk reiseleder er med på hele turen.

 

PROGRAM:

10. august:
Avreise Bergen Flesland kl 09.20 via København (også mulig med fly fra andre byer). Vi ankommer Bologna flyplass kl 13.50. Reiseleder tar oss med til vårt 4* hotell i sentrum av Montecatini Terme for innsjekking.  På kvelden er det tid for velkomstmiddag på hotellets hyggelige restaurant.

11. august:
Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. På ettermiddagen kjører bussen oss først til Lucca. Vår guide tar oss med på en spennende byvandring, der vi blant annet skal besøke Puccini-museet. Deretter går bussen til Torre del Lago, der operaforestillingene oppføres. Før kveldens forestilling, skal vi spise en deilig buffet-middag rett ved arenaen.  Så er det tid for kveldens operaforestilling, Tosca. Etter forestillingen kjører bussen oss tilbake til hotellet.

12. august:
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Mange vil kanskje ta toget til Firenze og oppleve noe av det denne fantastiske byen har å by på. For andre frister det kanskje mer å være i Montecatini Terme og slappe av ved hotellets svømmebasseng.  På kvelden kjører bussen oss til Torre del Lago, der vi skal overvære kveldens forestilling, Turandot.

13. august:
Frokost på hotellet.  Dagen til egen disposisjon. Kl 15.00 kjører bussen oss til flyplassen for hjemreise kl 18.50 via København til Bergen Flesland, der vi lander kl 00.10.

Inkludert i prisen:

·         Fly Bergen-Bologna t/r

·         Alle flyskatter og –avgifter

·         Nummererte billetter til 2 operaforestillinger (Tosca og Turandot)

·         3 netter på 4* hotell i sentrum av Montecatini Terme

·         Frokost på hotellet hver dag

·         Velkomstmiddag 10.8.

·         Buffetmiddag i Torre del Lago 11.8.

·         Utflukt til Lucca og sightseeing / byvandring med profesjonell guide

·         Besøk på Puccini-museet i Lucca, inkl inngangsbillett

·         Buss t/r 2 operaforestillinger

·         Buss t/r flyplass-hotell

·         Turistskatter i Italia

·         Norsk reiseleder fra Operaturer.no / TravelMaker er med på hele turen


Flytider:
SK2865  10 AUG  BGO - CPH  0950-1110 
SK2683  10 AUG  CPH - BLQ   1150-1350                      
SK2686  13 AUG  BLQ - CPH   1850-2050                       
SK2874  13 AUG  CPH - BGO   2245-0010

Det er mulig med utreise også fra andre byer i Norge.  Det er også mulig å forlenge oppholdet i Italia.


Pris for BT Fordel-kunder:
Pris pr person i dobbeltrom: 12.750,-.
Tillegg for enkeltrom: 390,- pr natt.
Ekspedisjonsgebyr: Kr 75,- pr faktura/betaling.

Prisen er basert på 30 deltagere. Begrenset antall plasser.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager.  Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

Ingen skjulte kostnader. Hos Operaturer.no / TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt Operaturer.no / TravelMaker på e-postadresse: operaturer@travelmaker.no.  Du kan også ringe tlf. 99 74 98 68.

N.B. I tilfelle evt kansellering av operaforestilling, refunderes kun billetten til forestillingen.

Vi tar forbehold om endringer og justeringer i programmet.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

TravelMaker anbefaler alle våre kunder å tegne egen forsikring. Vi tilbyr reise- og avbestillingsforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.

Meny