Andrea Bocelli - forestilling i Toscana - 29.7.-1.8.2016

Andrea Bocelli - forestilling i Toscana - 29.7.-1.8.2016

Hver sommer holder Andrea Bocelli én enkelt forestilling i hjembyen sin i Toscana. I samarbeid med TravelMaker har Norwegian Reward og Bank Norwegian sikret seg et begrenset antall nummererte billetter som er svært ettertraktede. Dette er en unik mulighet til å oppleve en av verdens mest berømte operasangere i sin egen hjemby når vi nå arrangerer denne turen spesielt for våre medlemmer og kunder.

     

Utenfor Lajatico i Toscana – en liten by med knapt 2.000 innbyggere – finner vi Teatro del Silenzio, der byens store sønn holder en forestilling hver sommer. Vi har gleden av å tilby denne helt spesielle opplevelsen for våre kunder.                     

På denne turen skal vi bo i Pisa, en flott by som har mye mer å by på enn det skjeve tårnet alle forbinder med byen.  På denne turen får vi også med oss byvandring i både Pisa og nabobyen Lucca, i tillegg til lunsj på en hyggelig vingård, samt velkomstmiddag.

Norsk reiseleder er med på turen.

 

Program:

Fredag 29. juli:
Avreise Oslo Gardermoen kl 08.45 med ankomst Roma kl 11.55. Bussen kjører oss til hotellet i Pisa for innsjekking. Felles velkomstmiddag på hotellet.

Lørdag 30. juli:
Frokost på hotellet. Vår guide tar oss med på en spennende byvandring i Pisa. Der skal vi selvsagt besøke Mirakelplassen med den fantastiske katedralen, dåpskapellet og klokketårnet – bedre kjent som «Det skjeve tårn i Pisa».
På kvelden er det tid for turens høydepunkt: Andrea Bocellis årlige forestilling i hjembyen Lajatico. Buss kjører oss begge veier.

Søndag 31. juli:
Frokost på hotellet. I dag blir det utflukt til den sjarmerende byen Lucca med sin intakte bymur som omkranser hele sentrum.  Guiden tar oss med på byvandring i denne flotte byen. Etterpå tar bussen oss til vingården Fattoria del Poggio, der vi spiser en deilig lunsj og får drikke noen av vinene de produserer her, før bussen kjører oss tilbake til Pisa. Kvelden til egen disposisjon.

Mandag 1. august:
Frokost på hotellet. Buss kjører den korte veien til flyplassen i Pisa for hjemreise til Norge kl 09.35 via København med ankomst Oslo Gardermoen kl 15.30.

Det er mulig å forlenge oppholdet i Italia.

 

 

Inkludert i prisen:

·         Fly Oslo-Roma og Pisa-Oslo med Norwegian
·         Alle flyskatter og -avgifter
·         2 kolli innsjekket bagasje a 20 kg
·         Nummerert billett til Andrea Bocelli-forestilling 30. juli
·         3 netter på 4* hotell i Pisa
·         Frokost på hotellet hver dag
·         Sightseeing / byvandring i Pisa med profesjonell guide
·         Sightseeing / byvandring i Lucca med profesjonell guide
·         Besøk på vingård med lunsj og vinsmaking
·         Velkomstmiddag
·         Buss t/r Andrea Bocelli-forestilling
·         Buss t/r flyplass-hotell
·         Norsk reiseleder fra Operaturer.no / TravelMaker er med på hele turen


Pris:
Pris pr person i dobbeltrom kr 11.750,-.
Tillegg for enkeltrom: kr 550,- pr natt.
Ekspedisjonsgebyr kr 75,- pr faktura/betaling.
Lokal turistskatt, € 2 pr pers pr natt betales direkte til hotellet av den reisende.
Prisen er basert på 50 deltagere.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

Ingen skjulte kostnader. Hos Operaturer.no / TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt Operaturer.no / TravelMaker på e-post: operaturer@travelmaker.no.  Du kan også ringe tlf. 959 26 643.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

N.B. I tilfelle evt kansellering av forestillingen, refunderes kun billetten for forestillingen. Vi tar forbehold om endringer i programmet. 

Andrea Bocelli er en av verdens mest berømte artister, som synger både opera og populærmusikk. For denne forestillingen – som har fått navnet Le Cirque - er det opplyst at vi kan forvente kjente operaarier. Vi tar selvsagt forbehold om endringer når det gjelder det musikalske innholdet og hva slags musikk Bocelli velger å fremføre. 

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

TravelMaker anbefaler alle våre kunder å tegne egen forsikring. Vi tilbyr reise- og avbestillingsforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.

Meny