Gourmet-tur til Toscana 15.-18.10.2016

Gourmet-tur til Toscana 15.-18.10.2016

Bli med Barcho og TravelMaker på GOURMET-TUR til Val d’Orcia og Val di Chiana. Toscana sies å være det mest perfekte området i den mest perfekte delen av Italia. I det bølgende landskapet finner vi de aller beste produsentene av olivenolje, vin og ost. På denne turen får du en smakebit av alt dette. I løpet av tre flotte dager vil du oppleve denne italienske landsdelens stolte historie, tilbake til etruskerne med sine mattradisjoner og helt frem til dagens unike posisjon. Tradisjoner som fortsatt lever og som er i stadig utvikling.

Vi skal bo på Cinelli Colombini, en agriturismo som produserer sin egen mat og vin. Stedet ligger rett ved den lille landsbyen Trequanda, i Val di Chiana.

Program for turen:

Lørdag 15.10:
Fly Oslo - Pisa
Buss til Toscana
Ankomst agriturismo Cinelli Colombini – sjekk inn
Toscansk aften – felles velkomstmiddag

Søndag 16.10:
Frokost
Heldagsutflukt
Besøk i den vakre byen Pienza med sine mange oste- og delikatesseforretninger
Vinsmaking hos Poggio Antico
Lunsj på Ristorante Il Giglio i Montalcino
Festmiddag på Cinelli Colombini

Mandag 17.10:
Frokost
Heldagsutflukt
Omvisning og smaking hos olivenolje-produsenten Frantoio Franci
Lunsj på Slow Food-restauranten Antica Fattoria del Grottaione
Shopping i landsbyen Castel del Piano
Middag på Cinelli Colombini

Tirsdag 18.10:
Frokost
Buss til Roma
Hjemreise



 

Flytider med Norwegian:
Utreise 15. oktober Oslo – København - Pisa kl. 08.25 – 15.35
Hjemreise 18. oktober Roma – Oslo kl. 13.50 – 17.00

Dette er inkludert i prisen:

- Fly t/r Oslo-Pisa og Roma-Oslo
- Buss t/r flyplass og alle utflukter
- 4 dagers tur med 3 overnattinger i dobbeltrom på agriturismo Cinelle Colombini
- Frokost hver morgen
- Se produksjon og smak nypresset olivenolje hos Frantoio Franci – en av verdens beste olivenolje-produsenter
- Besøk med vinsmaking hos Poggio Antico, en av topp-produsentene av Brunello di Montalcino
- Besøk i middelalderbyen Pienza, en av de få stedene hvor Pecorino-osten fremdeles håndlages
- 3 gourmet-middager i Chiana-dalens fantastiske omgivelser, inkludert vin til maten
- 2 gourmet-lunsjer på Ristorante Il Giglio i Montalcino, og på Slow Food-restauranten Antica Fattoria del Grottaione
- Vin inkludert i alle lunsjer og middager
- Norsk reiseleder fra olivenolje- og delikatesseimportøren Barcho på hele turen
- Alle flyskatter og -avgifter

Pris per person i dobbeltrom kr 11.490,-
Begrenset antall plasser. Minimum 15 deltagere for at turen blir gjennomført.
Tillegg for enkeltrom:
Ekspedisjonsgebyr: Kr 75,- pr faktura.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på e-postadresse: linda.skogen@travelmaker.no. Du kan også ringe tlf. 959 26 643.

TravelMaker as er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny