Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Bryllup på borg ved Siena, Toscana

Denne flotte middelalderborgen ligger bare 30 minutter øst for Siena. Borgen er opprinnelig fra 1100-tallet og ligger utrolig flott til på en høyde med utsikt over det fantastisk vakre Toscana-landskapet. Her kan vi tilby bryllup for både små og store selskaper.

Alle gjestene kan bo på stedet, i en av stedets flotte villaer eller leiligheter. Stedet har en flott vinkjeller og sin egen kirke, restaurant og flere svømmebassenger. Selve vielsen kan foregå i kirken, ute i hagen eller i den imponerende borggården. Der kan dere også holde bryllupsfesten. Menyene består av lokale spesialiteter og anerkjente viner fra stedets egen kjeller. Ønsker dere borgerlig vielse i Siena eller en av de sjarmerende småbyene i nærheten, er det også mulig.

Borg bryllup

Et bryllup her kan gjerne kombineres med ferie. Byer som Siena, Arezzo, Cortona og en lang rekke idylliske småbyer ligger bare en kort kjøretur unna borgen.

Vår norske bryllupsplanlegger er med dere under hele planleggingen. Vi hjelper dere også med alle papirer og formalia knyttet til vielsen.

Ved bryllup på borgen bestilles alle måltider og andre tjenester fra stedet gjennom Bryllup i Italia. Vi hjelper dere også med alt dere ellers har behov for i forbindelse med deres bryllup, som frisør, blomster, fotograf, evt transport m v.

Kontakt oss for nærmere informasjon om bryllup på dette flotte stedet i Toscana.

Modanella

Prisene oppgitt i tilbudet gjelder så lenge det er ledig kapasitet. Vi oppfordrer dere å foreta tidlig reservasjon. Andre tilbud og priser på forespørsel. Vi tar forbehold om prisendringer hvis endringer hos våre leverandører, offentlige avgifter, endringer i valutakurs eller andre forhold utenfor vår kontroll. Vår norske bryllupsplanlegger deltar som tolk under vielsen. I tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser, vil vi skaffe annen tolk som oversetter til skandinavisk eller engelsk.

Ved bestilling av vielse gjennom Bryllup i Italia, må dere betale vårt honorar, kr 12.500,- innen 7 dager. Beløpet for vielsen betales innen 1 måned. Hovedforfall er 2 måneder før bryllupet. Dere må også betale et depositum til stedet for overnattingen.

Vi håper dette er av interesse og hører gjerne fra dere dersom dere har spørsmål. Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Dere finner oss også på Facebook. Der kan dere se mange bilder fra bryllup vi har arrangert over hele Italia.

Modanella 2

Velger dere Bryllup i Italia, betyr det økt trygghet for dere som skal gifte dere. Vi er et norsk firma, som følger norske lover og regler. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er også medlem i Reisegarantifondet, noe som gir våre kunder ekstra økonomisk trygghet.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre kunder her.

Modanella borg

Meny