Berlin
Pensjonisttur til Berlin

Pensjonisttur til Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad og en av de mest spennende byene i Europa. Etter andre verdenskrig ble byen delt og i 1961 ble den beryktede Berlinmuren satt opp for å hindre østberlinerne i å flykte til vesten. For mer enn 20 år siden ble muren revet og øst og vest ble gjenforent. Nå står restene av muren igjen som et minnesmerke og byen ble på 1990-tallet det viktigste symbolet på det nye Europa, der øst og vest etter hvert smeltet mer og mer sammen.

En positiv konsekvens av tiden byen var delt, var at begge sidene konkurrerte om hvem som var best, noe som resulterte i at det ble bygget dobbelt opp med operaer, teatre, kunstmuseer og til og med to egyptiske museer. I dag fremstår Berlin også som en kulturby av dimensjoner med en rekke interessante museer, flotte slott, moderne arkitektur og et yrende uteliv som aldri stopper opp.

TravelMaker kan tilby et variert program. I tillegg legger vi opp sightseeing, utflukter, måltider og andre aktiviteter etter deres ønsker.

Berlin Brandenburger Tor


Forslag til program for pensjonisttur til Berlin:

Dag 1:
Ankomst Berlin og transfer til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. Det er kort vei til både attraksjoner og shoppingområder. Felles middag på kvelden.

Dag 2:
3 timers sightseeing med buss og lokal, profesjonell guide. På denne turen besøker dere blant annet Brandenburger Tor, Berlinmuren, Reichstag og mye annet. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Felles middag på kvelden f eks i en tysk bierstube.

Dag 3:
Formiddagen kan benyttes til båttur på elven Spree. Etter lunsj kan man ta turen innom noen av Berlins spennende museer. Felles middag på kvelden før show eller musikal i Friedrichstadt-Palast Berlin.

Dag 4:
Buss til flyplassen for hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Berliner Dom

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny