Elb 2 B
Firmatur til Hamburg

Firmatur til Hamburg

Hamburg er en pulserende by med den tredje største havnen i Europa. Den er Tysklands nest største by og har flere broer enn Venezia, Amsterdam og London til sammen. På de mange kanalene og innsjøen som ligger midt i byen, går det mange sightseeing-båter i sommerhalvåret.

Hamburg er også en kulturby med flotte museer, gode shoppingmuligheter og mange hyggelige spisesteder, og kafeer. En ekte tysk middag på en bierstube med ompa-musikk hører også med på firmatur til Tyskland.

Hamburg er godt kjent for sitt utelivsdistrikt Reperbahn, som det selvsagt også er mulig å besøke.

Byens nye signalbygg er utvilsomt det fantastiske Elbphilharmonie, som ligger ved elven Elben. Oppå et gammelt lagerhus har man bygget en imponerende konsertsal for byens filharmoniske orkester. Her har man også bygget et flott hotell og luksusleiligheter. Det hele sto ferdig i 2017 og bygningen fremstår som et utrolig kunstverk i selv.

ElbDet imponerende Elbphilharmonie.

Forslag til program for firmatur til Hamburg:

Dag 1:
Fly til Hamburg
Buss til hotellet
Velkomstmiddag på en tradisjonell tysk restaurant i kort gangavstand fra hotellet

Dag 2:
Etter en deilig frokost på hotellet, starter vi dagen med sightseeing, der vi fra bussen skal se mange av de mest kjente stedene i Hamburg sammen med vår skandinavisktalende lokalguide
På ettermiddagen kan vi arrangere en team-aktivitet
Kvelden tilbringer vi i Reperbahn, der vi får oppleve det berømte / beryktede utelivet

Dag 3:
Frokost på hotellet.
Tid til å oppleve mer av Hamburg, evt en båttur på kanalene
Buss til flyplassen for hjemreise

Det er selvsagt mulig å utvide turen med en ekstra dag.


Hamburg

Hamburgs rådhus. Foto: Andrea R. Møller

For mer info, kontakt TravelMaker på post@travelmaker.no eller ring 957 69 000.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny