Ronda
Malaga
Pensjonisttur til Malaga

Pensjonisttur til Malaga

Malaga ligger på Costa del Sol i Spania og anses som solkystens hovedstad. Været er mildt hele året med en gjennomsnittlig temperatur på 23 grader og er en perfekt destinasjon for en pensjonisttur.Det gamle kvartalet i sentrum er koselig og her finner dere mange historiske bygninger. Malaga har over 20 museer inkludert det største, Picasso Museet. I Malaga ligger Spanias største havn og på hver side av havnen ligger sandstrender med typiske strandbarer."Calle Larios" er Malaga mest berømte shoppinggate. Med hundrevis av restauranter og tapasbarer har Malaga god stemning hele dagen – og hele natten."Synes stedet var perfekt for oss. Flyturen og transfer til hotellet var perfekt! Hyggelig guide og god Cava. Hotellet var perfekt! Besøk i Mijas med tapas lunsj var mer enn perfekt!!! Alt helt topp!!!!! Middag med grilling på stranden var morsomt". Fornøyd kunde på gruppetur til Malaga.Malaga vin

Flott vinbar i Malaga.Forslag til program for pensjonisttur til Malaga:


Dag 1:
Avreise fra Norge. Ankomst Malaga flyplass. Dere møtes av våre representanter på flyplassen og følges til hotellet i Malaga med buss. Innsjekking på hotellet og middag.


Dag 2:
Frokost på hotellet. Avreise til den hvite byen Mijas Pueblo med buss. Guidet omvisning i Mijas Pueblo etterfulgt av besøk på vinbodega med vinsmaking og tapas-lunsj. Ettermiddagen til fri disposisjon, som for eksempel shopping eller SPA.
Felles tapas-middag.


Dag 3:
Frokost på hotellet. Felles utflukt til den flotte byen Ronda. Besøk på vingård, inkludert vinsmaking og lunsj. Felles middag på en av Malagas restauranter om kvelden.


Dag 4:

Frokost på hotellet.
Tid til shopping eller en tur på stranden.
Buss til flyplassen og hjemreise til Norge.

Turen kan også kombineres med rundreiser i Andalucia.


"Alle var meget fornøyd med turen. Utflukter midt i blinken. Guiden var et meget hyggelig bekjentskap. Veldig bra hotell og hyggelig by." Pensjonistgruppe som reiste med TravelMaker til Costa del Sol.


Malaga


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny