Devon
Pensjonisttur til Sør-England

Pensjonisttur til Sør-England

Reis med oss til Sør-England. Her finnes alt fra imponerende slott, idylliske landsbyer og vakre små kystbyer. Vi har privat buss og skandinavisk guide, når vi skal besøke dette flotte området. Kontakt oss for et skreddersydd opplegg for din pensjonistforening.

​​Noen av stedene vi kan besøke:
Bath – grunnlagt av romerne for 2000 år siden
Det mystiske og imponerende byggverket Stonehenge
Salisbury med sin vakre katedral
Det fascinerende landskapet Cornwall med vakker natur og sjarmerende fiskerlandsbyer
De koselige byene Bournemouth og Exeter

IMG_3361


Forslag til program. Vi skreddersyr opplegget for din pensjonistforening:

Dag 1:
Ankomst flyplassen utenfor London. Dere hentes i buss på flyplassen og kjøres til hotellet for innsjekking. Middag på hotellet. 

Dag 2:
Frokost på hotellet og utsjekk. Denne dagen skal vi besøke flere interessante steder på veien til Bath.
Wolvesey Castle, Winchester
Salisbury Cathedral med Englands høyeste spir
Stonehenge – kanskje verdens mest kjente førhistoriske monument
Bath – kjent for sitt romerske bad og viktorianske bygninger
Felles middag på kvelden. Overnatting i Bath

Bath5
Stonehenge

Dag 3:
Frokost på hotellet og utsjekk. Tid til å oppleve mer av Bath på formiddagen.
Deretter reiser vi videre med buss til Exeter via Wells, Glastonbury og Taunton. Felles middag på kvelden. Vi har 2 overnattinger i Exeter.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Denne dagen blir det utflukt til Cornwall. Vi kjører langs kysten med sine mange sjarmerende landsbyer. Vi besøker Pendennis Castle – et fort bygget under Henrik den åttendes regjeringstid. Etter lunsj skal vi ha en flott busstur via den koselige byen St Ives tilbake til Exeter. Felles middag på kvelden.

IMG_3427
St. Ives.

Dag 5:
Frokost på hotellet og utsjekk. På formiddagen besøker vi Bicton Botanical Garden, en vakker hage fra 1700-tallet. Etter lunsj reiser vi videre med bussen langs den imponerende kysten Jurrasic Coast Line. Middag og overnatting i Bournemouth.

Dag 6:
Frokost på hotellet og utsjekk. Vi besøke slottet Arundel Castle, et middelalderslott påbegynt i 1067. Deretter reiser vi videre til flyplassen for hjemreise. 


Turen kan også kombineres med et par dager i London. Om dere ønsker å besøke andre byer i Sør-England, skreddersyr vi turen for dere. Vi lager turen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

IMG_3520

Brighton.  Alle bilder: Pål Chr. Møller, TravelMaker.

Meny