Island
Pensjonisttur til Island

Pensjonisttur til Island

Island er et unikt land. På Island kan dere oppleve natur, villmark, energi og total stillhet. Ingen andre steder kan man se imponerende naturfenomener som isbreer, sprutende geysirer, vulkaner, rasende elver og praktfulle fosser, et stort antall fugler, springende hvaler ved kysten og mye annet.

Reykjavik, som er Islands hovedstad, er en spennende by med mange utmerkede hoteller og eksklusive butikker. Reykjavik er også kjent for å være en av Europas mest energiske utelivsbyer med aktivt musikkmiljø og berømt natteliv.

Island har mange aktiviteter å by på og reiser dere på firmatur med oss kan vi blant annet ta dere med på et bad i det varme og mineralrike vannet i den Blå Lagune, en spennende hvalsafari, gi dere et skikkelig adrenalinkick på snøscootersafari eller nyte en ridetur på islandshester.


"Dette har vært en helt fantastisk bra tur, alle er kjempefornøyd . Vi fikk et par ''monstertrucks'' som kjørte oss rundt. Guide og sjåfører var veldig bra. Cruising i 100 km/h over isbreer og traktorstier - kjempegøy. Det var også flott, spennende natur, veldig god mat og gøy nattliv. Tusen takk for bra arrangert tur!"
Tilbakemelding på gruppetur til Island.


Forslag til program for pensjonisttur til Island:

Dag 1:
Ankomst Reykjavik. Dere blir tatt imot på flyplassen og kjører direkte den Blå Lagune, der dere kan ta spa og bade i de naturlige varme kildene – en sann opplevelse for kropp og sjel. Koffert oppbevaring mulig på stedet
Buss videre til hotellet. Felles velkomstmiddag på hyggelig restaurant i Reykjavik

Dag 2:
Frokost på hotellet.
Guidet sightseeing i Reykjavik. Ettermiddagen til egen disposisjon, evt felles aktivitet. Felles middag på stemningsfull restaurant

Dag 3:
Frokost på hotellet. Denne dagen kan det legges opp til en eller flere utflukter. Muligheter å kjøre ATV offroad, ta en spektakulær helikopter tur over Reykjavik med et stopp ved boblende geysirer
Noen vil kanskje ri på islandshester eller besøke den arkitektonisk vakre Hallgrimskirka

Dag 4:
Frokost på hotellet.
Utsjekk. Evt tid til litt shopping: Islandske designere er viden kjent for sine klesplagg, vesker og smykker mm. Du har stor mulighet å finne noe unikt her
Buss til flyplassen og hjemreise til Norge

Det er mulig å endre, slik at man besøker den Blå Lagune hjemreisedagen, alt etter hvilken flyankomst/avgang man har.


"Vi er meget fornøyd med service og oppfølging underveis og godt gjennomført opplegg på Island. Vi fikk en actionfylt opplevelse på Island, som falt i smak i hele reisegruppen. Stor fleksibilitet i programmet, profesjonelt gjennomført".
Tiilbakemelding på gruppetur til Island.


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny