Malaga
Korpstur til Andalucía

Korpstur til Andalucía

Andalucia og Costa del Sol i Spania har mildt klima gjennom hele året, med en gjennomsnittlig temperatur på 23 grader. Vi arrangerer korpstur til byer som Almunecar, Nerja, Torremolinos og Mabella.

Korpstur.no tilbyr også den klassiske rundturen i Andalucia, der dere kan besøkte de mauriske byene Sevilla, Cordoba og Granada - 3 av de flotteste byene i hele Spania!

Sevilla
Sevilla.


Forslag til program for korpstur til Andalucía:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Malaga flyplass. Dere møtes av korpstur sin representant som følger dere i buss til hotellet. Felles middag på hyggelig restaurant I nærheten av hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Utflukt med buss og guide til grottene i Nerja og den hvite byen Frigiliana. Felles lunsj på stranden i Nerja. Etter lunsj kan de mest sportslige av dere delta i en strandaktivitet som for eksempel kajakkpadling eller beachvolleyball, mens de mer rolige kan shoppe litt i den sjarmerende gamlebyen i Nerja. Retur med buss.

Dag 3: Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Konsert på kvelden etterfulgt av felles tapas middag.

Dag 4: Frokost på hotellet. Utflukt til fjelllandsbyene i La Alpujarra. Vi besøker flere småbyer og smaker den lokale spekeskinken “Jamon Serrano" og de lokale ostene. I tidligere tider reiste andalusierne langveisfra for å kjøpe appelsiner, sitroner, epler, fiken, mandler og vin fra dette området. Kanskje får dere tid til et besøk på en vingård og smake noen av de lokale vinene. I løpet av turen vil det bli konsert på torget i byen Pampaneira. På vei tilbake stopper vi på et olivenolje-museum og kan smake flere forskjelllige olivenoljer og honning. Felles middag.

Dag 5: Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til Granada. Vi besøker det mauriske Alhambra, som er både et slott og en borg. I Granada nyter vi en lokal vinsmaking i tillegg til et utvalg av lokale oster. Retur med buss. Felles avslutningsmiddag om kvelden.

Dag 6: Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.


Alhambra
Det mauriske slottet Alhambra utenfor Granada.

Turen kan lett kortes ned med en eller flere dager, og programmet tilpasses slik dere vil ha det.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Korpstur.no

Meny