Portugal
Pensjonisttur til Portugal

Pensjonisttur til Portugal

På pensjonisttur til Portugal kan dere bo i Lisboa eller en av byene ved kysten, som Cascais og Estoril.

Lisboa er Portugals hovedstad og ligger vakkert til ved Atlanterhavskysten ved utløpet av elven Tejo. Lisboa har gjennom hele historien vært Portugals viktigste by. Den er preget av at Portugal var en stor sjøfartsnasjon for 500 år siden. Fra å være en søvnig by med lav stjerne blant reisende har Lisboa forandret seg til å bli en sjarmerende storby full av liv og breddfull av kontraster mellom gammelt og ungt. Estoril og Cascais er to koselige byer som ligger ved havet bare en kort kjøretur unna hovedstaden.

IMG_5271 (2)


"På vegne av Postpensjonistforeningen i Oslo vil jeg takke

for et veldig fint opplegg og en innholdsrik tur til Lisboa. Og en ypperlig

guide gjorde opplevelsene enda mer minneverdige. Tilbakemeldingene fra

deltakerne har alle vært ubetinget positive. Utflukter og bespisning var

upåklagelige. Vi reiser gjerne med dere igjen!"


Program for turen:

Dag 1:
Ankomst Lisboa. Buss til hotellet. Etter innsjekking på hotellet er det tid på egen hånd eller en sightseeing for å bli bedre kjent. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2:
Heldags utflukt til Lisboa. Vi spaserer sammen med guiden rundt i de fascinerende delene av Lisboa. En av attraksjonene er trikk nr. 28, som tar oss til slottet Castelo de São Jorge og rundt i den gamle bydelen Alfama. Felles middag.

Dag 3:
Heldags utflukt til Sintra. Guide møter oss på hotellet etter frokost og vi drar med buss til Sintra. Sintra er kjent for det helt spesielle Pena-palasset i 1800-talls romantisk arkitektur og er på UNESCOs verdensarvliste. Felles middag.

Dag 4:
Halvdags sightseeing i Lisboa. Guide møter oss på hotellet etter frokost og tar oss med buss til den historiske forstaden Belém, en bydel uløselig knyttet til Portugals gullalder innen oppdagelser. Her finner vi det kjente sjøfartsmonumentet, Belem-tårnet og St Jeronimos-klosteret. Felles middag om kvelden

Dag 5:
Utflukt til fastlandseuropas vestligste punkt, Cabo da Roca og de sjarmerende byene Cascais og Estoril. Felles middag på hotellet på restaurant med Fado-show.

Dag 6:
Frokost på hotellet. Utsjekk og avreise med buss til flyplassen i Lisboa. Hjemreise.

Ønsker dere flere eller færre dager endrer vi programmet etter deres ønsker. Dette er kun et forslag til program.

IMG_5193
Pena-palasset i Sintra.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere. Vi lager turen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 928 33 333 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny