Oslo koprs
Oslo
Korpstur til Oslo

Korpstur til Oslo

Oslo er en kulturby av dimensjoner. Her finnes mange flotte museer, kunstparker, konsertlokaler og severdigheter.

På korpstur til Oslo kan dere oppleve mye av det hovedstaden har å by på. Vi organiserer også opptredener og andre aktiviteter, sightseeing og felles måltider.

Oslo opera

Forslag til program for korpstur til Oslo:

Dag 1:
Ankomst Oslo
Hvis dere ønsker kan vi arrangere en sightseeing denne dagen med stopp i Vigelandsparken, Holmenkollen eller andre severdigheter
Felles velkomstmiddag

Dag 2:
I dag kan der dra på båttur til museene på Bygdøy eller en litt lengre tur på Oslofjorden - til f eks Drøbak.
På ettermiddagen er det tid til å besøke det nye Deichmanns Bibliotek eller Operahuset, som ligger rett ved siden av. Det er heller ikke langt til Ekebergparken med sine mangle flotte skulpturer. Felles middag om kvelden.

Dag 3:
Vi foreslår en heldagsutflukt til fornøyelsesparken Tusenfryd.
Felles middag på kvelden.

Dag 4:
Tid for hjemreise. Avhengig av reisetidspunkt er det også tid til shopping eller andre opplevelser.

En stor fordel med å reise på korpstur til Oslo er de mange alternative reisemåtene. I tillegg til tog og buss, er det svært mange flyavganger til Oslo hver dag. på denne måten kan dere selv velge når dere ønsker å reise. Det er til og med mulig å unngå å ta fri fra jobben, hvis man korter ned turen til 2 overnattinger.

Vi skreddersyr turen etter deres ønsker!

Oslo

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Foto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker as.

Meny